Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Benzema relativeert eigen klasse ditmaal: 'Vergeleken met hem ben ik de kart'

Laatste update:

De aanvalsleider van Real Madrid plaatst maandagavond een nieuwe video op Instagram en blikt daarin terug op zijn uitlatingen van zondag over Giroud. Volgens Benzema heeft hij 'simpelweg de waarheid verteld' en wordt voorbij gegaan aan het feit dat hij Giroud óók heeft geprezen voor diens bijdrage aan de nationale ploeg van Frankrijk.

Benzema ging zondagavond live op Instagram en werd toen gevraagd om zichzelf te vergelijken met Giroud. Ofschoon hij benadrukte dat 'Formule 1 niet met karten vergeleken dient te worden' en Giroud in zijn vergelijking de kart is, stipte hij ook aan dat Antoine Griezmann en Kylian Mbappé bij de Franse nationale ploeg profiteren van het vuile werk dat de Chelsea-spits opknapt. "Maar kan iedereen genieten van de wijze waarop hij speelt? Ik weet het niet", voegde Benzema daar aan toe.

"Niemand onthoudt wat ik heb gezegd over zijn bijdrage aan het Franse team. Het enige dat we onthouden is wat ik zei over de Formule 1. Ik sta achter mijn woorden, het is de waarheid", zegt Benzema nu. De 32-jarige spits van Real Madrid vindt het belangrijk om realistisch te zijn en blijkt niet te beroerd om ook zijn eigen kwaliteiten te relativeren. "Als je mijn mening vraagt over de Braziliaanse Ronaldo, dan is hij de Formule 1 en ben ik de kart. Zo is het nu eenmaal."

Meer nieuws

PSG moet Champions League-finale na zes keer lat en paal aan Dortmund laten
153
PSV distantieert zich van beschuldigend statement Noa Lang
38
Joey Kooij duikt op bij Eredivisie-duel: 'Kan toch niet waar zijn?'
25
Vitesse-overname Parry definitief van de baan na uitspraak beroepscommissie
19
Besiktas kan seizoen kleur geven met eerste bekerfinale sinds 2020/21
4
Jeremain Lens kondigt live op televisie het einde van zijn carrière aan
12

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties