Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Benzema slaat terug: 'Opnieuw een gek persoon dat ik kan toevoegen'

Laatste update:

"Ik ben erg verrast door het verhaal, want de journalist van Corriere dello Sport is erg ervaren. Er zijn bepaalde afspraken tussen mij en de trainer (Carlo Ancelotti, red.). Waarom zou ik deze twee oude mannen willen vastleggen, met alle respect?" Benzema heeft de beelden teruggezien en heeft middels een bericht op Instagram Stories gereageerd.

Meer: Real Madrid schiet worstelende Karim Benzema uit het niets te hulp

"En hier is alweer een gek persoon dat ik aan de lijst kan toevoegen…", schreef de dertigjarige spits van Real Madrid, die sinds de zomer van 2009 actief is in het Santiago Bernabéu en er nog een contract heeft tot medio 2021. In september brak hij zijn verbintenis voor het laatst open bij de Koninklijke.

De 81-voudig international van Frankrijk speelde 412 wedstrijden voor de club van huidig trainer Julen Lopetegui en scoorde daarin 193 keer. Hij won twee landstitels met Real en pakte verder onder meer vier keer de Champions League, driemaal de Copa del Rey, drie keer de Europese Supercup en drie keer het WK voor clubteams.

Denk jij dat Karim Benzema zijn loopbaan bij Real Madrid gaat afsluiten?

Meer nieuws

Ziggo onderbreekt Girona - Barcelona vanwege Dodenherdenking: kijkers woedend
113
Luka Modric neemt opnieuw record over van Real Madrid-legende Ferenc Puskás
5
Yankuba Minteh: binnen twee jaar van zandvlaktes naar uitblinken bij Feyenoord
8
Atlético Madrid dicht bij Champions League-ticket dankzij fraaie goal Riquelme
1
Inter verliest door fout Dumfries voor de tweede keer dit seizoen van Sassuolo
15
De schoonzoon van Earnest Stewart kan het kampioensfeest van PSV verzieken
10

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties