Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Benzema verbreekt op vijf spelers na 'sociaal contact' met volledig Frans elftal

Laatste update:

De interlandloopbaan van de Ballon d'Or-winnaar ging net voor de start van het WK in Qatar als een nachtkaars uit. Benzema raakte geblesseerd aan zijn dijbeen en kon gedurende het hele mondiale eindtoernooi niet in actie komen. Hoewel er in de Franse media gesproken werd over een mogelijke, plotselinge terugkeer in finale van Argentinië, werd die nationale wens geen realiteit. Integendeel. Op de dag van de eindstrijd meldde L'Équipe dat er 'iets gebroken' was tussen Benzema en les Bleus, waardoor de spits een uitnodiging om de finale bij te wonen afsloeg.

Wat er precies is gebeurd tussen Benzema en de nationale ploeg, blijft onduidelijk. Volgens het Franse journaille was de goaltjesdief in ieder geval niet tevreden over de wijze waarop bondscoach Didier Deschamps omging met zijn blessure. De spits was zeer ontevreden over de medische staf bij het Franse team: hij zou van mening zijn dat zijn blessure werd veroorzaakt door de hoge intensiteit van trainen en vond dat er onverantwoord met hem is omgesprongen. Tenslotte zou Benzema ook zijn irritatie hebben geventileerd over het feit dat hij na zijn gedwongen vertrek ook geen contact meer had met mensen binnen de bond.

Mogelijk waren er meerdere onderliggende problemen met ploeggenoten, zo schreef onder meer Marca. Die vermoedens lijken binnen een week na de WK-finale al bevestigd te zijn, want Benzema heeft vrijwel alle oud-teamgenoten ontvolgd op Instagram. Alleen Eduardo Camavinga, Aurélien Tchouaméni, Raphaël Varane, Kylian Mbappé en Marcus Thuram staan nog tussen de personen die hij volgt.

FIFA World Cup
Argentinië
3 - 3
Frankrijk

Meer nieuws

Hoe Galatasaray en Fenerbahçe ooit bijna één club werden
14
Fans PEC houden adem in: duel bewust gestopt met bekers door medisch noodgeval
8
Jouw club in de nieuwste voetbalkleding van adidas? Ontdek adidas TEAM!
0
Zuidam geeft transferplannen van FC Utrecht prijs: 'We willen ver voor hem gaan'
4
Van Hooijdonk mist één naam in EK-selectie: 'Had een sensatie kunnen worden'
5
Schrik slaat om het hart: jonge FC Twente-fan raakt gewond bij uitzwaaien bus
16

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties