Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Benzema vernedert grootste criticaster met foto van presentatie in Turkije

Laatste update:

De kersverse Ballon d'Or-winnaar Karim Benzema heeft vrijdag op Instagram genadeloos uitgehaald naar ex-profvoetballer Jérôme Rothen. Laatstgenoemde beweerde pasgeleden dat het Franse elftal meer zekerheid heeft met Kylian Mbappé als aanvalsleider op het WK, dan wanneer Benzema die rol toebedeeld krijgt. Rothen had in het verleden al vaker kritiek op de spits van Real Madrid, die nu genoeg lijkt te hebben van de teksten van de voormalig middenvelder van Paris Saint-Germain.

Benzema plaatst daarom een foto van Rothen tijdens diens spelerspresentatie bij het Turkse Ankaragücü. Waar Benzema op zijn 34ste steeds beter lijkt te worden, begon Rothen al tamelijk vroeg met afbouwen in de Süper Lig. "Je praat te veel. Blijf geconcentreerd", aldus de superspits. Na de foto van zijn criticaster uit 2010 plaatst de Real-spits een foto van zichzelf met de Gouden Bal. Daarmee lijkt Benzema een duidelijk signaal af te willen geven.

Hoewel de Algerijnse Fransman een tijdlang verbannen was bij les Bleus, staat hij inmiddels al op 97 interlands. Daarin was de rechtspoot goed voor 37 doelpunten en twintig assists. Tijdens het WK in Qatar kan Benzema de mijlpaal van honderd interlands aantikken. Wat nog ontbreekt is een grote prijs met Frankrijk. In 2021 was hij er wel bij toen de Nations League werd gewonnen, maar de WK-winst in 2018 heeft de gelouterde goaltjesdief niet meegemaakt.

Meer nieuws

Vermoedelijke XI PSV: Eindhovenaren op jacht naar puntenrecord van Cruijffs Ajax
3
Anderlecht heeft Vertonghen en Hazard niet nodig en dankt trefzekere Dolberg
1
Vermoedelijke XI Ajax: droomaanval Berghuis - Brobbey - Bergwijn weer mogelijk
15
Tijjani Lekatompessy draagt met beauty bij aan overtuigende zege AC Milan
4
Holstein Kiel schrijft historie met eerste promotie naar de Bundesliga ooit
9
Vermoedelijke XI Feyenoord: Santiago Gimenez en Quinten Timber twijfelgevallen
5

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties