Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Benzema zet hoog in: 'Dan kan ik in de toekomst de Ballon d'Or winnen'

Laatste update:

De 27-jarige Benzema is ambitieus en gaat voor het hoogst haalbare. "Als ik doorga met het winnen van prijzen, dan kan ik in de toekomst de Ballon d'Or winnen", zegt de Fransman tegen Le Parisien. "Of ik momenteel bij de top vijf van beste spelers van de wereld zit? Dat weet ik niet. Op het moment zijn Cristiano en Messi in ieder geval duidelijk de twee beste spelers."

Meer: Real Madrid schiet worstelende Karim Benzema uit het niets te hulp

"Zij maken tachtig tot honderd goals per seizoen, dat zal ik niet halen", vervolgt Benzema. "Ronaldo en Messi zijn van een ander niveau, maar daaronder zitten veel spelers die in aanmerking komen voor een plek in de top vijf van dit moment. Ik kan daar ook bij horen, maar ik weet het niet." Benzema is bezig aan zijn zesde seizoen bij Real en neemt het zondagavond met de Franse ploeg op tegen Denemarken.

Denk je dat Karim Benzema in de toekomst de Ballon d'Or kan winnen?

Meer nieuws

Live meepraten in LaLiga: Real Mallorca - Atlético Madrid
0
Live meepraten in de Serie A: Sassuolo - Inter
0
Rensch onthult: 5 Ajax-spelers gingen gesprek aan met fans na uitfluiten Taylor
3
De EK-selectie van Portugal: dit zijn de spelers die kans maken
9
Oranje-tegenstander Oostenrijk moet na Alaba volgende sleutelspeler missen op EK
1
Miskoop van Ajax heel hard op weg naar de uitgang: deal van 3 miljoen euro
46

Meer sportnieuws

PSV nu ?? Ajax 2018/2019 ??
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties