Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Benzema zet hopende Arsenal-fans op scherp met bericht op Instagram

Laatste update:

De Fransman heeft er nu zes jaar bij Real Madrid op zitten, maar sinds de komst van Rafael Benítez zijn er veel geruchten verschenen over een einde van de samenwerking. Benzema heeft de supporters van Arsenal nu op scherp gezet, met een crypstische post op Instagram. De selectie van Real vloog dinsdag naar Shanghai, maar Benzema stapte naar verluidt niet met zijn ploeggenoten in het vliegtuig.

Benzema nam plaats in een privéjet en plaatste een selfie op Instagram, met de tekst 'laat het verleden het verleden blijven'. Het is onduidelijk wat hiermee wordt bedoeld, maar de supporters van Arsenal hopen dat het een afscheidsbericht aan Real is. Op Twitter reageren tientallen Arsenal-fans op het Instagram-bericht en speculeren zij over een naderende transfer.

José Mourinho merkte eerder op de dinsdag op dat Arsenal nu toch ook wel erg veel geld uitgeeft aan de komst van nieuwe spelers, maar Wenger wilde daar niet op reageren. "Op een dag vergelijken jullie de spelers die wij hebben opgeleid met de aankopen van andere clubs en dan zullen jullie verrast zijn", zei Wenger. "De ene keer hoor ik dat ik te weinig spelers koop, de andere keer hoor ik dat ik te veel spelers koop. Ik laat anderen maar praten."

Denk je dat Karim Benzema haalbaar is voor Arsenal?

Meer nieuws

Pak 50x je inzet als Real Madrid en Bayern München allebei scoren!
0
Speler van Borussia Dortmund reist om deze reden apart naar CL-kraker in Parijs
3
Derksen ergert zich groen en geel aan sportverslaggever: 'Het is zo stuitend'
10
Van Europa veroveren naar degradatie, faillissement en een nieuwe opleving
11
Ajax shopt bij Sparta en haalt jongere broer van Jorrel Hato naar Amsterdam
41
Genadeloze Carragher adviseert speler van Man United te stoppen met topvoetbal
43

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties