Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Beoogde basiself Ajax lijdt oefennederlaag tegen Olympique Lyon

Laatste update:

Nadat de reservespelers van de Amsterdammers eerder op de dag nog met 2-2 hadden gelijkgespeeld tegen Lyon, begon Ajax in zijn sterkst mogelijke opstelling aan het tweede duel met les Gones. De deze zomer van Roda JC Kerkrade overgenomen Benjamin van Leer kon door de afwezigheid van André Onana, die vanwege zijn deelname met Kameroen aan de Confederations Cup in Amsterdam was achtergebleven om aan zijn fitheid te werken, op een basisplaats rekenen, maar de doelman kon na een klein kwartier spelen niet voorkomen dat Nick Viergever een strakke voorzet vanaf de linkerkant in zijn eigen doel werkte: 1-0.

Ajax was afgelopen seizoen in de Europa League over twee wedstrijden nog te sterk gebleken voor Lyon, maar dinsdag had de ploeg weinig in de melk te brokkelen. De Fransen, die met Kenny Tete en Memphis Depay twee voormalige Eredivisie-spelers in de gelederen hadden, domineerden de krachtmeting en zouden het duel dertien minuten voor tijd uiteindelijk definitief op slot gooien. Amine Gouiri kon van dichtbij eenvoudig scoren nadat Stan van Bladeren als vervanger van Van Leer binnen de lijnen was gekomen en gaf de pover acterende Amsterdammers daarmee stof tot nadenken.

-
Denk jij dat Ajax klaar is voor het tweeluik met OGC Nice?

Meer nieuws

Felbegeerde De Zerbi vertelt of hij überhaupt openstaat voor een nieuwe club
3
Geen penalty na zelden vertoonde handsbal in de KKD: 'Dit is donkerrood'
27
Mark van Bommel genoemd als mogelijke trainer halve finalist Champions League
8
Johan Derksen: 'Je kunt niet meer om hem heen in het Nederlands elftal'
20
Xavi Simons zorgt voor negatieve primeur tijdens puntenverlies RB Leipzig
7
'Hij was een dertien in een dozijn-voetballer voor Slot naar Feyenoord kwam'
23

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties