Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Marijn Beuker legt met 1 opmerking enorme fout van Sven Mislintat bij Ajax bloot

Laatste update:

Ajax' dubieuze transferzomer mag inmiddels algemeen bekend genoemd worden. Mislintat trok in totaal ruim 110 miljoen euro uit voor een twaalftal aankopen: Branco van den Boomen, Benjamin Tahirovic, Diant Ramaj, Carlos Forbs, Jakov Medic, Chuba Akpom, Anton Gaaei, Josip Sutalo, Gastón Ávila, Georges Mikautadze, Sivert Mannsverk, en Borna Sosa. Van dat gezelschap mag vooralsnog alleen Ramaj een voltreffer genoemd worden.

Beuker had het, als hij verantwoordelijk was geweest, anders aangepakt. "Als je drie spitsen hebt die allemaal denken dat ze gaan starten (Brian Brobbey en de aangetrokken Akpom en Mikautadze, red.), is dat niet handig", analyseert de bestuurder in VI.

"We gaan gericht zoeken, zodat we spelers ook een boodschap mee kunnen geven over de rol die zij krijgen in de selectie. Dat begint met het identificeren van de blinde vlekken in de groep."

Beuker schetst daarop de huidige situatie. Volgens de 39-jarige directeur moet er in ieder geval een rechtsbuiten bij komende zomer. "Dan moeten we weten: wat voor voetbaltype zoeken we daar? En wat voor leiderschapsprofiel heeft die speler? Wat wordt zijn rol?" Die profielen baseren Beuker en consorten op de gewenste speelstijl, en worden vervolgens voorgelegd aan de scouting.

Die scouting lijkt een drukke transferzomer tegemoet te treden. Volgens De Telegraaf komen van Mislintats aankopen alleen Ramaj, Mannsverk en Van den Boomen in aanmerking voor een langer verblijf, en mag de rest alweer vertrekken.

Ook is er veel te doen rondom 'sterspelers' Brian Brobbey, Steven Bergwijn en Steven Berghuis. Beuker gaf onlangs al wel aan 'het geraamte' van Ajax te zien in het viertal Ramaj, Brobbey, Jorrel Hato en Kenneth Taylor. Van alleen Ramaj en Hato lijkt een langer verblijf 'zeker' te noemen.

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste Ajax-nieuws? Word nu lid van het Ajax Zone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

Ronald Koeman negeert smaakmaker: 'Moet eerst een jaartje Eredivisie spelen'
8
Quincy Promes onder voorwaarden vrijgelaten in Dubai
15
Alireza Jahanbakhsh had bijna voor een andere topclub dan Feyenoord gespeeld
11
'Laporta overweegt Xavi te ontslaan bij Barça na uitspraken op persconferentie'
33
'Girona wil doorpakken en grote naam presenteren als teamgenoot Daley Blind'
12
VZ Kort: Nederland grijpt naast organisatie WK 2027 voor vrouwen
77

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties