Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Bepaal welk type bondscoach je nodig hebt om Oranje nieuw elan te geven'

Laatste update:

Na het gedwongen vertrek van Blind startte de KNVB de zoektocht naar een vervanger. Van Hooijdonk is van mening dat de bond nu al moet rondkijken. "Het lijkt me voor de KNVB wél raadzaam nu al bezig te gaan met de periode na Advocaat en Gullit", schrijft Van Hooijdonk in zijn column voor Voetbal International. "Bepaal welk type bondscoach je nodig hebt om Oranje nieuw elan te geven, breng in kaart wie er beschikbaar zijn, anticipeer op de volgende periode."

Van Hooijdonk is kritisch op het wisselbeleid van Advocaat tegen Bulgarije, een wedstrijd die weliswaar werd gewonnen, maar waarin er amper aan het doelsaldo werd gewerkt. "Soms lijkt het of Advocaat in de aanloop naar deze interlands tot het besef is gekomen hoe klein de kans op succes is met deze groep. Dat de moed hem in de schoenen is gezonken. Advocaat zei na afloop dat meerdere spelers onder de maat presteerden. Des te vreemder is het dan dat je de beste man van het veld naar de kant haalt en verder niemand wisselt."

Advocaat werd samen met Gullit bereid gevonden om Oranje naar het WK te loodsen, maar na de 4-0 nederlaag tegen Frankrijk en de 3-1 zege op Bulgarije staat Nederland er niet goed voor. Zweden heeft drie punten meer en speelde zich naar een beter doelsaldo. Met nog twee wedstrijden op het programma, waaronder een onderling duel met Zweden, heeft Nederland een hoop goed te maken.

Meer nieuws

Feyenoord ziet nieuwe rol voor Bosschaart na topseizoen met FC Dordrecht
1
Barça-aankoop is zwaar ontevreden over trainer Xavi en hint op zomers vertrek
5
Gaat Ajax man met veruit hoogste gemiddelde verkopen? 'Er is twijfel'
12
In mei nog een buitenlandse wedstrijd bezoeken? Bekijk de ticketshop!
0
Kenneth Perez is niet tevreden over smaakmaker ondanks 14 assists dit seizoen
15
Ochtendbladen zijn unaniem over 'grote architect' achter landstitel van PSV
24

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties