Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Berghuis koos om meerdere redenen voor Feyenoord: 'Dat past beter bij mij'

Laatste update:

"Ik ben opgelucht, maar vooral heel blij. Ik wilde graag terugkomen en dat is gelukt", zo vertelt Berghuis via de officiële kanalen van Feyenoord. Watford wilde de aanvaller graag bij de selectie houden. "Ik heb toen duidelijk aangegeven dat ik deze kant op wilde komen. Dan moet je wachten. Dat duurde op zich best lang, maar uiteindelijk had ik wel het gevoel dat het goed zou komen."

Berghuis had meerdere redenen om terug te willen keren naar De Kuip. "Ik heb het gevoel dat er bij mezelf nog meer in zit. Dat ik die lijn van de tweede helft van vorig seizoen nog meer kan doortrekken, mijn rendement kan verhogen. Dat was één. Daarnaast gaat het om de hele mindset van de club, Feyenoord speelt om de prijzen en om wedstrijden te winnen. Dat past beter bij mij. Bij Watford was dat toch iets anders."

Steven Berghuis is back! #feyenoord #berghuis #watford #eredivisie

Una publicación compartida de Voetbalzone.nl (@instavoetbalzone) el


Feyenoord trok eerder deze zomer al Jean-Paul Boëtius (FC Basel), Sofyan Amrabat (FC Utrecht), Kevin Diks (Fiorentina, huur), Jeremiah St. Juste (sc Heerenveen) en Ridgeciano Haps (AZ) aan. Daar staat het vertrek van Dirk Kuyt (gestopt), Eljero Elia (Medipol Basaksehir), Rick Karsdorp (AS Roma), Terence Kongolo (AS Monaco), Pär Hansson (Helsingborgs IF), Warner Hahn (sc Heerenveen), Wessel Dammers (Fortuna Sittard), Simon Gustafson (Roda JC Kerkrade, huur) en Marko Vejinovic (AZ, huur) tegenover.

Meer nieuws

Van der Meijde: 'Wat een fantastische speler! Die moet Ajax meteen halen'
4
Kieft openbaart kwetsend bericht dat hij van Marco van Basten kreeg
5
'Antony beledigt Ten Hag in groepschat van Man United met drie woorden'
52
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
38
Manchester United wordt vernederd en gaat keihard onderuit bij Palace
79
Almere City FC baart opzien met post op X: 'CHERYYYYYYYYYYY!'
9

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties