Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Berghuis laat daarmee zien dat hij niet klaar is voor dit soort wedstrijden'

Laatste update:

Waar Verbeek een hoog cijfer uitdeelde aan Ajax-trainer Peter Bosz, moest Berghuis het wat de trainer betreft genoegen nemen met een onvoldoende."Die actie bij de corner, waar hij zich afreageert op de Ajax-fans. Dat hoort niet", aldus Verbeek tegenover FOX Sports. "Dat moet hij niet doen. Hij laat daarmee zien dat hij eigenlijk niet klaar is voor dit soort wedstrijden en slecht om kan gaan met stress. Dat moet hij laten. Hij kan veel te goed voetballen, daar moet hij zich op focussen."

Bosz stapte als winnende trainer van het veld en kreeg complimenten van Verbeek. "Ik zou de trainer van Ajax een acht willen geven. Hij heeft zijn huiswerk goed gedaan en zijn ploeg op scherp gezet. Hij heeft achteraf verstandige en logische keuzes gemaakt. In die zin geef ik de trainer van Ajax een acht."

-

Meer nieuws

Driessen over 'principieel mannetje': 'Is interessant voor Ajax en Feyenoord'
2
Broers Van de Kerkhof hopen op vertrek PSV'er: 'Kunstgebit mee en wegwezen!'
7
Driessen noemt mogelijke opvolger Slot: 'Te Kloese was gecharmeerd van hem'
8
'De Telegraaf heeft keurig verzoek ingediend bij Ajax voor een gesprek, maar...'
11
Feyenoord moet straf uitzitten tijdens de afscheidswedstrijd van Slot in De Kuip
27
Romano weet het zeker: transfer van Arne Slot naar Liverpool is rond
13

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties