Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Berghuis moet heel goed zijn, zelfs Robben had het altijd lastig met hem'

Laatste update:

"Ik kijk vooral uit naar het duel tussen Steven Berghuis en Ricardo Rodríguez", zegt Lokhoff tegenover het Algemeen Dagblad. "Ik heb Berghuis in 2012 nog onder mijn hoede gehad toen ik coach was van VVV-Venlo. En Rodríguez speelde (tussen 2012 en 2017, red.) bij Wolfsburg, waar ik vanaf 2014 assistent ben", vervolgt Lokhoff. "Dat is zo'n fantastische speler. Zelfs Arjen Robben had het altijd lastig tegen hem." Rodríguez kwam Robben regelmatig tegen in de onderlinge confrontaties tussen Wolfsburg en Bayern München.

PSV huurde Rodríguez eind januari van AC Milan en lijkt daarmee de problemen op de linksbackpositie, waar Michal Sadílek en Oscar Boscagli niet bevielen, opgelost te hebben. "Berghuis moet wel heel goed zijn zondag om Rodríguez te verslaan", denkt Lokhoff. "Feyenoord is ook wel afhankelijk van hem. Als Berghuis er niet lekker in zit, wordt het heel lastig voor Feyenoord. Hij is natuurlijk dé man bij Feyenoord."

Feyenoord begon uiterst moeizaam aan het seizoen, maar is onder trainer Dick Advocaat bezig aan een enorme inhaalrace op koploper Ajax. Inmiddels is het verschil tussen de Rotterdammers en Amsterdammers verkleind tot 'slechts' zeven punten. "Of Feyenoord nog een titelkandidaat is? Het zou niet de eerste keer zijn dat een ploeg zo veel punten goedmaakt op de koploper. AZ en Ajax zijn de laatste weken ook niet lekker in vorm. Feyenoord zou zich zomaar eens tot het eind van de rit kunnen mengen in die titelstrijd. Al denk ik wel dat Ajax, als ze weer een fitte spelersgroep hebben, kampioen wordt", besluit Lokhoff.

Wie gaat het onderlinge duel tussen Steven Berghuis en Ricardo Rodríguez winnen?

Meer nieuws

Van Hooijdonk en Perez worden het niet eens over positie Frimpong in Oranje
0
Kees Kwakman voorziet 'zeer groot probleem' tijdens finale Conference League
1
Fiorentina schiet zich in minuut 90+1 langs dapper tiental van Club Brugge
3
Olympiacos zorgt voor grote stunt bij Villa en mag hopen op finale in eigen land
13
Bayer Leverkusen kan finale ruiken na dramatische fout van uitgefloten Karsdorp
50
Marseille en Atalanta maken na zeer vermakelijk duel nog volop kans op finale
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties