Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Berghuis neemt falende ploeggenoot in bescherming: 'Komt in de positie'

Laatste update:

"Hij komt wel in de positie", benadrukt Berghuis na afloop van de wedstrijd in De Kuip tegenover FOX Sports. "Dat is zeer positief. Bij de tweede kans had hij iets teveel tijd, dan ga je twijfelen. Bij de eerste kans doet hij alles goed maar gaat hij net naast. Hij komt wel steeds in positie." De missers van Narsingh werden Feyenoord niet fataal, daar Jens Toornstra en Berghuis, middels een strafschop, in de eerste helft al het net hadden gevonden voor de nummer drie in de Eredivisie.

Berghuis is dan ook tevreden over het optreden van Feyenoord in de eerste 45 minuten. "De eerste helft was goed, het niveau van de laatste weken trokken we goed door in de eerste helft", verwijst de vleugelaanvaller onder meer naar de recente duels van Feyenoord met PSV (1-1) en NAC Breda (7-1). "Veel beweging, veel kansen en we dekten continu door. Wij bepaalden echt de eerste helft." Er volgt echter ook een kanttekening. "In de tweede helft valt het iets terug. We toonden weinig initiatief. We hadden de lijn van de eerste helft gewoon moeten doortrekken."

Advocaat kijkt tevreden terug op de overwinning op Willem II en hangt de zege voornamelijk aan één speler op. "Ik vond Marcos Senesi wel heel erg goed spelen. Daar zijn de twijfels nu wel overheen, dacht ik." De Feyenoord-trainer kijkt niet op van het uitblinkende optreden van de verdediger. "Dit zag ik al op de training moet ik eerlijk zeggen. Toen speelde hij nog niet en stond Jan-Arie van der Heijden erin, maar op de training zag ik al zijn kwaliteiten. Toen had ik een keer de kans om hem als rechter centrale verdediger erin te brengen en dat pakte hij al gelijk goed op. Daarna is hij er niet meer uit gegaan."

-
Verdient Luciano Narsingh een basisplaats bij Feyenoord?

Meer nieuws

Romano weet het zeker: transfer van Arne Slot naar Liverpool is rond
0
VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
24
Boskamp noemt 'de enige buitenlandse naam' die circuleert als opvolger van Slot
8
Feyenoord plukt nieuwe hoofd jeugdopleiding weg bij Rangers
7
Van 't Schip wordt geen 'Head of Coaching' en praat met Ajax over andere rol
21
Marca beweert: Dick Schreuder op poleposition voor opvolging Arne Slot
44

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties