Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Berghuis relativeert oorwassing tegen City: 'Zij verloren met 0-6, wij met 0-4'

Laatste update:

"Zij verloren met 0-6, wij met 0-4. Vorig seizoen gingen ze daar ook al met forse cijfers onderuit", vertelt de buitenspeler in gesprek met het Algemeen Dagblad. De Oranje-international vindt dat hij en zijn ploeggenoten wel lering moeten trekken uit het duel met Manchester City. "Voor ons deed de nederlaag misschien niet eens zo'n pijn, maar dit Feyenoord moet goed genoeg zijn om er langer een wedstrijd van te maken. Dat is de les naar de volgende wedstrijd tegen Napoli."

Volgende week dinsdag staat de zware uitwedstrijd tegen Napoli op het programma. "Daar kijk ik wel weer naar uit. Zo'n vliegreis op maandag, het hotel in, trainen in een voor ons onbekend stadion. De hele aanloop alleen al motiveert enorm", aldus Berghuis, die beseft dat er een resultaat behaald moet worden in Italië wanneer Feyenoord wat wil betekenen in Europa dit seizoen. "We weten dat Napoli sterk is. Als je reëel kijkt, moeten wij in poule A knokken voor plek drie. Dus moeten we ergens in een uitwedstrijd een resultaat halen."

-
Denk jij dat Feyenoord dit seizoen Europees overwintert?

Meer nieuws

Kieft openbaart kwetsend bericht dat hij van Marco van Basten kreeg
2
'Antony beledigt Ten Hag in groepschat van Man United met drie woorden'
45
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
38
Manchester United wordt vernederd en gaat keihard onderuit bij Palace
71
Almere City FC baart opzien met post op X: 'CHERYYYYYYYYYYY!'
9
Mogelijke opvolger Slot spreekt zich uit: 'Lastig nee zeggen tegen Feyenoord'
15

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties