Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Berghuis sluit vertrek niet uit: 'Ik heb in mijn hoofd wat mooi is'

Laatste update:

Berghuis kan daarom niet met zekerheid zeggen dat hij na augustus nog voor Feyenoord speelt. "Dat kan je nooit doen. Zo sta ik er gewoon in", vertelt de 26-jarige buitenspeler aan NUsport, nadat Feyenoord in de strijd om de Johan Cruijff Schaal won van PSV. "Stel je voor dat er echt iets moois voorbij komt. Maar dan nog ben je afhankelijk van drie partijen, dus dan is het ook niet zomaar gedaan."

"Ik heb het wel in mijn hoofd zitten wat dat moois is, maar dat is nu niet aan de orde", geeft Berghuis aan. "Of dat Barcelona en Real Madrid zijn? Dat is wel hoog gegrepen hè? Dan moet ik wel heel veel geluk hebben." Deze week werd de smaakmaker van Feyenoord nog in verband gebracht met Eintracht Frankfurt. Technisch directeur Bruno Hübner liet echter al gauw weten dat Berghuis momenteel 'geen issue' is voor zijn club.

Het contract van Berghuis in De Kuip loopt nog drie seizoenen door. Een jaar geleden nam Feyenoord de linkspoot voor 6,5 miljoen euro over van Watford, nadat Berghuis op huurbasis indruk had gemaakt in de Eredivisie. In totaal kwam de rechtsbuiten tot 61 competitiewedstrijden voor Feyenoord. Daarin was Berghuis goed voor 25 doelpunten en 20 assists.

Zie je Steven Berghuis deze maand nog vertrekken?

Meer nieuws

Live meepraten in de Premier League: Arsenal - AFC Bournemouth
2
Justin Kluivert doet open sollicitatie bij Ronald Koeman in aanloop naar het EK
9
'Manchester United mikt op Franse verdediger die 70 miljoen moet kosten'
5
Felbegeerde De Zerbi vertelt of hij überhaupt openstaat voor een nieuwe club
6
Geen penalty na zelden vertoonde handsbal in de KKD: 'Dit is donkerrood'
33
Mark van Bommel genoemd als mogelijke trainer halve finalist Champions League
12

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties