Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Berghuis uit ergernis over Krabbendam: 'Moet ik daarop reageren dan?'

Laatste update:

"Eigenlijk is dat (een transfer naar Inter Miami FC, red.) allemaal niet concreet, daarom ben ik er ook niet mee bezig", zo benadrukt Berghuis kort na de 4-2 overwinning van Feyenoord op ADO Den Haag in gesprek met FOX Sports. "Het is alleen concreet als clubs zich officieel melden bij Feyenoord, dan denk je er misschien over na. Anders is het niet aan de orde", aldus de buitenspeler, die met een kwinkslag de geruchten relativeert: "Miami is een geweldige vakantiebestemming." De verhalen over een eventueel vertrek bij Feyenoord bevallen hem allerminst. "Martijn Krabbendam (verslaggever van Voetbal International, red.) gooit dat erin? Moet ik daarop reageren dan? Er is geen club die zich officieel heeft gemeld."

David Beckham wil Steven Berghuis koppelen aan Gonzalo Higuaín

De kans is aanwezig dat Feyenoord de vleugelaanvaller alsnog kwijtraakt.Lees artikel

Het Algemeen Dagblad meldde zaterdag dat Feyenoord contractueel verplicht is om om de tafel te gaan zitten met elke club die bereid is om meer dan acht miljoen euro voor Berghuis neer te tellen. Deze afspraak is vorig jaar gemaakt door Sjaak Troost en Toon van Bodegom toen het contract van de buitenspeler werd verlengd tot medio 2022. Feyenoord wilde destijds voorkomen dat Berghuis naar PSV zou vertrekken en mede daardoor werd diens jaarsalaris in De Kuip verhoogd naar 1,9 miljoen euro.

Berghuis komt tevens terug op zijn veelbesproken interview met Hans Kraay junior na het 1-1 gelijkspel tegen FC Twente van vorige week zondag. Hij maakte toen een geïrriteerde indruk door enkele vragen van de verslaggever over het vertoonde spel van Feyenoord. Volgens trainer Dick Advocaat had Berghuis zijn kritiek beter intern kunnen houden. "Het hoort er een beetje bij", verzucht de begeerde aanvaller een week later. "Het is allemaal niks persoonlijks, we willen allebei het beste voor Feyenoord. Ik was na de wedstrijd wat emotioneel en gefrustreerd. Het was de eerste thuiswedstrijd na zeven maanden. Dan wil je het publiek wat geven. Daar komt die teleurstelling vandaan. De trainer vond het iets te, maar dat is niks persoonlijks. Zo vat ik het ook niet op. Hij had ook gelijk."

Zie jij Steven Berghuis alsnog vertrekken bij Feyenoord?

Meer nieuws

Volendam-captain Mirani gaat door het stof na misplaatste uitspraak over Vitesse
4
Van der Vaart weet nu al wie kampioen wordt van de Eredivisie in 2024/25
29
Europese topclub voerde afgelopen weken gesprekken met management Ten Hag
22
Perez turft bij AZ - Twente het aantal spelers dat meekan bij Feyenoord of PSV
12
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
29
Sporting is kampioen van Portugal door onverwachtse uitglijder van Benfica
9

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties