Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Degradatie nabij voor Sheffield ondanks hoogtepunt Hamer: 'Geweldig afgerond!'

Laatste update:

De eerste helft was er één om snel te vergeten voor Sheffield, dat op 10 februari voor het laatst won en de punten dus bijzonder goed kon gebruiken. Het eveneens maar iets minder geplaagde Burnley stond tijdens de theepauze al met 0-2 voor.

Jacob Bruun Larsen opende de score in minuut 38. Het schot van de Deen leek houdbaar, maar bleek dat niet te zijn voor doelman Ivo Grbic: 0-1. De 0-2 volgde al twee minuten later. Vitinho gaf mee aan Lorenz Assignon, die zomaar kon doorlopen en afronden.

Vlak na rust bracht Hamer de spanning volledig terug in de wedstrijd. De in Brazilië geboren Nederlander kapte zijn directe tegenstander uit en vond de verre hoek met een geplaatst schot. Sky Sports-analist Tim Sherwood was onder de indruk van de treffer: "Hij laat zijn tegenstander op de grond zitten en krult de bal in de verre hoek. Geweldig afgerond!"

De vreugde om de treffer was echter maar van korte duur, daar Burnley vijf minuten later alweer op 1-3 kwam. Assignon liet opnieuw zien goed te kunnen dribbelen en legde af op Lyle Foster, voor wie het een koud kunstje was om de hoek te vinden.

Daar bleef het niet bij voor de ploeg van manager Vincent Kompany. De voormalig Rode Duivel stuurde Johann Berg Gudmundsson het veld in en dat bleek een prima keuze. Nog geen minuut na zijn invalbeurt krulde de ex-AZ'er raak in de verre hoek: 1-4.

Luton Town - Brentford 1-5


Tegelijkertijd met het duel van Sheffield nam Luton Town het in eigen huis op tegen Brentford. Luton staat achttiende, op één punt van Nottingham, en had dus uitstekende zaken kunnen doen in de strijd tegen degradatie. Dat gebeurde echter niet. Brentford won overtuigend met 1-5.

Grote man aan de kant van the Bees was Yoane Wissa. De Congolees tekende voor de 0-1 én 0-2. Na rust maakten Ethan Pinnock, Keane Lewis-Potter en Kevin Schade het karwei af. Brentford stijgt dankzij de zege naar plek veertien en is, met tien punten voorsprong op Luton en vier duels te gaan, zo goed als zeker van lijfsbehoud. Luke Berry tekende in blessuretijd nog wel voor de eretreffer.

Meer nieuws

Hans Kraay junior ziet bizarre taferelen in Kerkrade: 'Werkelijk ongelooflijk'
8
Gemiste strafschop Haye komt sc Heerenveen duur te staan tegen Almere City
5
Roda-fans vieren promotiefeest al massaal op het veld, maar dan scoort Groningen
87
Sierhuis loopt ogenschijnlijk zware knieblessure op; Go Ahead op rand play-offs
1
Willem II keert na twee jaar afwezigheid terug in de Eredivisie
19
Besiktas zet Europese ambities kracht bij dankzij treffer in minuut 97
6

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties