Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Bergwijn bevestigt lezing Van Bommel: 'Ik snap die uitspraken niet'

Laatste update:

Trainer Mark van Bommel liet vrijdag in duidelijke bewoordingen al weten dat er geen sprake is van een akkoordje tussen Koeman en hemzelf en Bergwijn voegde daar zaterdagavond tegenover FOX Sports aan toe dat er niets gezocht moet worden achter zijn ontbreken tegen de Duitsers: "Het was zo goed als over, maar tegen Frankrijk kreeg ik weer een tik op mijn enkel", vertelde hij na de 3-0 overwinning op sc Heerenveen.

"Tijdens de training in Duitsland ging het niet zo lekker en toen is in goed overleg besloten wat we zouden doen", ging Bergwijn verder. De geruchten dat hij bewust niet in actie wilde komen om zich te sparen voor zijn club, kloppen volgens de aanvaller dan ook niet: "Nee, zeker niet. Ik wil elke wedstrijd spelen, vooral tegen Duitsland. Maar het ging gewoon niet."

"Ik snap de uitspraken van sommige mensen dan ook niet. Als je voetballer bent geweest, begrijp je dat je elke wedstrijd wil spelen", was hij duidelijk. Bergwijn was tegen de Friezen goed voor een assist en hoopt ook de komende weken belangrijk te kunnen zijn voor zijn club: "Ik ben goed uit de wedstrijd gekomen en kan de komende duels tegen Barcelona en Feyenoord spelen."

Meer nieuws

De beoogde opvolger van Slot bij Feyenoord die al drie keer kampioen werd
9
'Spanning tussen Kylian Mbappé en Paris Saint-Germain stijgt naar kookpunt'
17
'Of ik deze zomer bij Feyenoord blijf? Dat weet je nooit, hè. Dat is voetbal'
20
Ontslagen Xavi laat gigantisch miljoenenbedrag vrijwillig schieten bij Barcelona
40
Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0
Nieuw hoofdstuk in Kameroense soap: Eto'o kaffert ontslagen bondscoach uit
21

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties