Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Bergwijn en Ihattaren helpen PSV aan simpele overwinning

Laatste update:

PSV pakte vanaf het begin het initiatief en kwam na een kwartier verdiend op voorsprong. Bergwijn, die even daarvoor nog in identieke situatie net naast mikte, schoot van achttien meter raak. Heracles gaf niet op en kreeg al snel kansen op de gelijkmaker. Teun Bijleveld zag een inzet ternauwernood gekeerd worden door Jeroen Zoet.

Silvester van der Water had na een mooie combinatie met Cyriel Dessers vrije doortocht, maar de rechtsbuiten verprutste de grote kans door naast te mikken. Vlak voor rust floot scheidsrechter Jochem Kamphuis na een vermeende handsbal van Navajo Bakboord voor een penalty voor PSV. Op aanraden van de VAR ging de arbiter echter naar de zijkant, om na het bekijken van de beelden zijn beslissing terug te draaien.

Na rust verdubbelde PSV zijn voorsprong. Cody Gakpo vond in het strafschopgebied ploeggenoot Ihattaren, die de bal met een puntertje binnen schoof en de wedstrijd daarmee in het slot gooide. PSV beperkte zich in het restant van de wedstrijd vooral tot verdedigen, maar gaf nauwelijks een kans weg aan Heracles. Dessers brak in de slotfase gevaarlijk door, maar mikte in het zijnet.

-

Meer nieuws

Live meepraten in de Champions League: Borussia Dortmund - Paris Saint-Germain
4
Dortmund begint met Maatsen en zonder Malen; Mbappé in de CL wél in de basis
4
Curieuze uitspraak Ajax-trainer Van 't Schip jaren na dato geopenbaard
9
'Manchester United-fans doen alsof ze gehandicapt zijn om wedstrijden te kijken'
2
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
8
Vitesse aan de rand van de afgrond: 'Staan er heel slecht voor, we lopen leeg'
33

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties