Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Bergwijn kan daar ook spelen, maar het lijkt erop dat hij vertrekt'

Laatste update:

Arno Vermeulen praat bij de NOS over de huidige stand van zaken in het Philips Stadion. De voetbalcommentator verwacht de nodige veranderingen in Eindhoven. "Als er een team momenteel raadselachtig is, dan is het PSV wel, maar de manier van spelen wordt sowieso anders. Nu heeft PSV met Sam Lammers en Donyell Malen twee opties voor de spits. Steven Bergwijn kan daar ook spelen, maar het lijkt erop dat hij vertrekt."

>

"Met Lammers komt er bij PSV meer voetbal in de ploeg. Hij kan behalve een doelpunt maken ook een steekbal geven. Met Luuk de Jong was het allemaal wat statischer, al had hij zijn alom geprezen kopkracht", aldus Vermeulen over de richting Sevilla vertrokken aanvaller. Van Bommel koos in het oefenduel met FC Sion van woensdag voor Malen als diepe spits, met Lammers daar kort achter.

"Het wordt nu nog duidelijker wat Van Bommel als coach kan, want deze situatie is niet makkelijk voor hem en voor PSV", vult verslaggever Joep Schreuder aan. Hij ziet niet alleen voor Van Bommel een mooie taak weggelegd. "En wat te denken van technisch manager John de Jong? Dit zijn tropenweken voor hem. Dit is een periode waarin hij zich moet bewijzen."

"PSV zal Luuk de Jong enorm missen: hij was behalve een goalgetter ook een persoonlijkheid, aanvoerder, vechter en kapstok van de ploeg. Wie moet dat overnemen? Er zijn in Eindhoven nog veel losse eindjes en Van Bommel moet alles op de rit krijgen. Ga er maar aan staan", zo besluit Schreuder zijn voorspelling.

Op welke plaats eindigt PSV komend seizoen?

Meer nieuws

Na Francesco Acerbi moet volgende Italiaan het EK in Duitsland missen
4
Dani Carvajal twijfelt niet en wijst teamgenoot aan die Ballon d'Or moet winnen
20
Memphis Depay neemt met cryptische boodschap afscheid van fans Atlético Madrid
17
Boy Kemper werd tijdens Excelsior - NAC gebeld: 'Misschien gaat de tijd sneller'
1
Eredivisie is één seizoen eerder dan gepland kunstgrasvrij
23
El Yaakoubi loopt leeg: 'Ik moest hier voetballen terwijl ik dat niet wilde'
78

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties