Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Bergwijn laat belangrijke kernwaarde van Tadic als aanvoerder meteen vallen

Laatste update:

Maurice Steijn koos verrassend voor Bergwijn als nieuwe leider van Ajax. "Ik hoorde het gisteren van de trainer", reageert Bergwijn tijdens de Open Dag. "We hebben er al een keer over gesproken tijdens het trainingskamp, maar gisteren werd het officieel. De trainer vroeg hoe ik erin stond en ik zei dat ik het een eer vond en graag wilde doen. Ik ben een voorbeeld voor veel jongens in de groep. We hebben een jonge groep, dus ik denk dat ik ze wel op sleeptouw kan nemen."

Tadic stond bij Ajax bekend als bewaker van de topsportcultuur binnen de club. Verslaggever Cristian Willaert stelt tegenover Bergwijn: "Dat lijkt me belangrijk voor zo'n jonge ploeg, dat iedereen na de training nog even het krachthonk in wordt gejaagd en niet met die koptelefoon meteen de auto in." Bergwijn is echter niet van plan om die rol van Tadic over te nemen. "Ik doe het gewoon op mijn eigen manier en ik denk dat we allemaal professioneel genoeg zijn. Iedereen weet wat zijn lichaam nodig heeft, dus dat moeten ze zelf weten."

Bergwijn weet niet wie de reserveaanvoerders worden binnen de ploeg. "Ik zou het niet weten. Ik hoor het wel." Bergwijn zint na een dramatisch eerste seizoen met Ajax op revanche. "Het was een moeilijk seizoen voor heel Ajax. Je kunt alleen niet bij de pakken neer gaan zitten, we moeten door. We willen weer kampioen worden en om prijzen spelen. Voor mezelf wil ik gewoon een beter seizoen draaien. Ik weet wat ik kan en kan nog veel meer." Willaert houdt Bergwijn voor dat hij in zijn nieuwe rol als aanvoerder niet meer bij opstootjes betrokken mag raken. "Ik ben wat rustiger geworden, maar voetbal is emotie. Ik zal me proberen te beheersen", glimlacht de linksbuiten.

Meer nieuws

Jan Boskamp neemt per direct afscheid en komt niet meer op tv als analist
39
Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0
Real Madrid verovert mede dankzij grote fout Maatsen vijftiende Champions League
229
Fans bestormen veld tijdens CL-finale vanwege knotsgekke weddenschap influencer
37
Groot beveiligingslek: Champions League-finale na 20 seconden stilgelegd
14
Theo Janssen wijst naar speler in Oranje die eruit moet voor Ian Maatsen
30

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties