Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Bergwijn maakt na eerste maand bij Tottenham kans op fraaie ereprijs

Laatste update:

Bergwijn debuteerde op 2 februari in de wedstrijd tegen Manchester City voor Tottenham Hotspur. De van PSV overgekomen aanvaller opende na 63 minuten spelen de score, nadat hij de bal had gekregen van Lucas Moura, met de borst had gecontroleerd en het leer achter Manchester City-doelman Ederson Moraes had gevolleerd. De treffer in het met 2-0 gewonnen duel werd eerder al door de fans van Tottenham verkozen tot doelpunt van de maand.

Nu kan het doelpunt van Bergwijn dus ook de mooiste van februari in de Premier League worden. Er moet echter nog wel worden afgerekend met Richarlison (Everton, in de wedstrijd tegen Crystal Palace), Matej Vydra (Burnley, in de wedstrijd tegen Southampton), Alonso (Chelsea, in de wedstrijd tegen Tottenham Hotspur), Enda Stevens (Sheffield United, in de wedstrijd tegen Brighton & Hove Albion), Jamal Lewis (Norwich City, in de wedstrijd tegen Leicester City), Martial en Greenwood (allebei in de wedstrijd van Manchester United tegen Watford).

Stemmers bepalen wie uiteindelijk het mooiste Premier League-doelpunt van februari heeft gemaakt. Bergwijn zou in de voetsporen kunnen treden van Bergkamp, Van Persie en Wijnaldum. De middenvelder van Liverpool was in 2017 de laatste Nederlander die de Goal of the Month-award in ontvangst nam, na zijn doelpunt in de wedstrijd tegen Arsenal.

Wordt Steven Bergwijn de winnaar van deze prijs?

Meer nieuws

Van der Meijde: 'Wat een fantastische speler! Die moet Ajax meteen halen'
4
Kieft openbaart kwetsend bericht dat hij van Marco van Basten kreeg
5
'Antony beledigt Ten Hag in groepschat van Man United met drie woorden'
51
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
38
Manchester United wordt vernederd en gaat keihard onderuit bij Palace
76
Almere City FC baart opzien met post op X: 'CHERYYYYYYYYYYY!'
9

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties