Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Bergwijn: 'Natuurlijk streelt de interesse mij, daar lieg ik niet over'

Laatste update:

"Natuurlijk streelt de interesse van Ajax mij, daarover ga ik niet liegen", vertelt Berwijn zelf in gesprek met Voetbal International. Hij heeft echter niet het idee dat hij nog unfinished business heeft liggen bij Ajax: "Nee, voor mij speelt dat geen rol meer. Ik lees er nu steeds meer verhalen over, die allemaal zwaar overdreven zijn. Allerlei verschillende versies, maar nooit de juiste."

"Laat ik het zo dan maar zeggen: op dat moment was het beter dat ik zou vertrekken. In PSV vond ik een hele mooie nieuwe club, die ik heel dankbaar ben." Onder de achterban van de Eindhovenaren ontstond er ook wat rumoer toen de geruchten over de belangstelling van Ajax naar buiten kwam. Bergwijn heeft hier in de praktijk nog niet veel van gemerkt, al begrijpt hij wel dat de berichten tot wat onvrede hebben geleid: "Ik ben onlangs nog in Eindhoven geweest en dat ging prima. Het is niet zo dat de mensen heel vervelend tegen me doen, of zo."

"Ik snap het sentiment ook heel goed, natuurlijk. PSV is altijd heel goed voor me geweest, de club heeft me perfect opgevangen toen ik weg moest bij Ajax. Als je dan in de belangstelling staat van de aartsrivaal, begrijp ik dat de supporters op z'n minst niet heel blij zijn." Bergwijn geeft echter ook aan dat het belangrijk is om professioneel te blijven en dat zijn gevoel voor PSV nooit zal veranderen: "En als ik al vertrek, doe ik dat niet vanwege de club, maar omdat ik denk me ergens anders gewoon beter te kunnen ontwikkelen als voetballer."

Denk jij dat Steven Bergwijn volgend seizoen nog voor PSV speelt?

Meer nieuws

Live meepraten in LaLiga: FC Barcelona - Valencia
14
John van den Brom bereikt akkoord en wordt de nieuwe trainer van Vitesse
9
'PSV laat Lozano alweer vertrekken en neemt genoegen met klein verlies'
28
VI oppert naam als opvolger van Slot die Guardiola's mond deed openvallen
3
Salarisplafond in Premier League maakt eind aan onbeperkt budget van rijke clubs
22
De EK-selectie van Spanje: dit zijn de spelers die kans maken
11

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties