Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Bergwijn ontkent rol teamgenoot in vormdip: 'Daar heeft het niks mee te maken'

Laatste update:

"Ik weet niet wat er aan de hand is", beantwoordde Bergwijn een vraag over zijn mindere vorm. "Dat hoort bij het voetbal. Het is niet altijd een stijgende lijn. Iedereen heeft betere en mindere fases. Ik train elke dag hard, het komt vanzelf wel weer goed." Op een latere vraag of de vormdip van Bergwijn misschien samenhangt met de komst van Kudus in plaats van Brobbey in de Amsterdamse basiself, antwoordde Bergwijn: "Zeker niet. Het loopt gewoon niet zoals in het begin van het seizoen, het gaat met pieken en dalen. Dat heeft niets met andere spelers te maken. Ik heb met iedereen een klik. Het heeft niets met Mo of Brobbey te maken. Dit hoort gewoon bij topsport."

Meer: Premier League-clubs willen Bergwijn; Romano weet hoeveel geld Ajax wil hebben

Vorige week dinsdag ging Ajax in eigen huis hard onderuit tegen Napoli: 1-6. Bergwijn speelde de hele wedstrijd mee, en was onder de indruk van gli Azzurri. "Ik had wel verwacht dat Napoli zo goed zou zijn, als je kijkt naar de namen en de spelers die er zijn. Het is een heel sterk elftal, Napoli heeft het complete plaatje op dit moment."

Daar sloot trainer Alfred Schreuder zich bij aan. "Als je thuis van Liverpool wint en in de competitie bijna alles wint, dan weet je dat het een goede ploeg is", aldus de oefenmeester, die vervolgens vooruitblikte op het duel van woensdag. "Qua instelling gaat het hetzelfde als de thuiswedstrijd, maar in detail moeten we dingen anders doen. We willen hier domineren. Als we hoog druk kunnen geven, dan moeten we dat gewoon doen. Maar soms zullen we ook wat lager kunnen staan. Het spelprincipe moet hetzelfde blijven, dat moeten we blijven hanteren. Een nieuw systeem hebben we niet overwogen. We gaan met elf spelers het veld op. Voetballen, aanvallen en verdedigen doe je met z'n allen. Het gaat om de spelprincipes. Of je met drie, vier of vijf achterin speelt, is niet interessant."

Ajax moet het tegen Napoli doen zonder Devyne Rensch, die een lichte liesblessure heeft opgelopen. Volgens Schreuder zal hij ongeveer twee weken afwezig zijn. Een mogelijke vervanger op de rechtsbackpositie is Jorge Sánchez, die juist is hersteld van een blessure. Toch rekent Schreuder er niet op dat de Mexicaan de hele wedstrijd al kan meedoen woensdagavond. "Dat Sánchez negentig minuten speelt, is onwaarschijnlijk. Hij heeft de laatste twee, drie dagen goed mee kunnen trainen. We beslissen morgenochtend wat we gaan doen", besluit de trainer.

Champions League
Napoli
4 - 2
Ajax
Denk jij dat Bergwijn en Brobbey elkaar als voetballers beter liggen dan Bergwijn en Kudus?

Meer nieuws

Kökçü van de hemel in de hel doordat Benfica zege weggeeft in minuut 93
6
Youth League-winnaar klaar voor het eerste van AZ: 'Er liggen kansen'
9
Feyenoord wordt op 'logische' vervanger Slot gewezen: 'Maar hoop dat hij blijft'
1
Summerville weet welke club Premier League-droom Leeds kan verstoren
5
Roda eindigt seizoen met kansloze vernedering op eigen veld tegen NAC Breda
52
Ruilt Geertruida Feyenoord in voor Duitsland? Bedrag van 25 miljoen zingt rond
22

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties