Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Bergwijn ontkent veinzen blessure: 'Ik lees natuurlijk ook dat het nep was'

Laatste update:

"Ik ben blij dat ik snel weer terug ben", vertelt Bergwijn na afloop aan FOX Sports. "Ik lees natuurlijk ook dingen, dat het nep was. Ik heb al vaker wat klachten gehad en het kwam weer opspelen." Het zou volgens de twintigjarige buitenspeler 'niet werken' om met die klachten te voetballen. "Ik heb voor mezelf besloten om terug te gaan naar de club en daar te focussen."

Tegen ADO nam Bergwijn de 0-6 voor zijn rekening. Hij was blij dat zijn naam uiteindelijk op het scorebord verscheen. "Ik zag iedereen scoren en ik wilde hem ook nog meepakken", zegt Bergwijn, die aangeeft dat trainer Mark van Bommel hamerde op scherpte bij de ploeg. "Vanaf minuut één hebben we gedomineerd. We moesten er vol bovenop klappen en dominant spelen. Hier beginnen we gewoon scherp en ze hebben volgens mij geen kans gehad."

Van Bommel zelf is zeer te spreken over Bergwijn. "Hij is een jongen die je om 06.00 uur kan wekken en om 06.30 uur met zijn trainingskleren op het veld staat. Het is geen jongen die een blessure faket of wat dan ook", maakt hij duidelijk. PSV is 'een paar dagen' bezig geweest met de klachten van Bergwijn. "Deze week kon hij aansluiten. Ik ben echt blij dat hij kan spelen."

-

Meer nieuws

Cruciale week voor Kuijt: om deze reden vertrekt hij mogelijk al bij Beerschot
9
Waarom Liverpool Slot verkiest boven Amorim als opvolger van Klopp
21
Beuker schetst ideale Ajax-trainer: 'Louis van Gaal een fantastisch voorbeeld'
17
In mei nog een buitenlandse wedstrijd bezoeken? Bekijk de ticketshop!
0
Johan Derksen oppert nieuwe trainer Feyenoord; Valentijn Driessen geeft tegengas
20
Tuchel wijst één zondebok aan na Bayern - Real: 'Hij was veel te hebzuchtig'
24

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties