Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Bergwijn rijdt bijna 80 kilometer te hard en moet voor rechter verschijnen

Laatste update:

Bergwijn werd op vrijdag 9 augustus rond 3.30 uur in de ochtend aan de kant gezet door de politie toen hij met ten minste 147 kilometer per uur over de Boschdijk in Eindhoven reed. De toegestane snelheid op die locatie is zeventig kilometer per uur en de toenmalig aanvaller van PSV ging daar dus fors overheen. Waarschijnlijk was Bergwijn op weg terug naar huis na het Europa League-duel met FK Haugesund in Noorwegen.

Bergwijn moest zich vanwege deze overtreding voor de rechter verantwoorden en de strafzaak tegen de Oranje-international stond eigenlijk voor donderdagochtend op de agenda bij de kantonrechter in Eindhoven. De zaak is echter uitgesteld omdat het niet zeker is dat Bergwijn op de hoogte van de zitting was. Zowel de aanvaller zelf, als zijn advocaat waren niet aanwezig in de rechtbank.

De aanklager heeft inmiddels laten weten dat de zaak op een later moment alsnog zal worden voorgelegd. De afwezigheid van Bergwijn heeft naar alle waarschijnlijkheid te maken met de Champions League-wedstrijd die hij woensdagavond met Tottenham speelde tegen RB Leipzig. The Spurs gingen in eigen huis met 0-1 onderuit en zullen zodoende flink aan de bak moeten voor de return in Duitsland.

Meer nieuws

Live meepraten in LaLiga: FC Barcelona - Valencia
17
John van den Brom bereikt akkoord en wordt de nieuwe trainer van Vitesse
10
'PSV laat Lozano alweer vertrekken en neemt genoegen met klein verlies'
28
VI oppert naam als opvolger van Slot die Guardiola's mond deed openvallen
3
Salarisplafond in Premier League maakt eind aan onbeperkt budget van rijke clubs
24
De EK-selectie van Spanje: dit zijn de spelers die kans maken
11

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties