Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Bergwijn was serieus in beeld bij Bayern en kon Ajax megabedrag opleveren

Laatste update:

"Ze hebben zeker gepolst, twee dagen voor het sluiten van de markt. Maar ze waren vrij duidelijk dat ze voor Zaragoza gingen en als dat niet zou lukken dat ze eventueel door wilde schakelen naar Stevie."

"Over wat voor transfersom zou je dan praten?", vraagt Hans Kraay junior aan de zaakwaarnemer. "Dertig plus", antwoordt hij stellig. Bergwijn kwam in de zomer van 2022 voor 31,25 miljoen over van Tottenham Hotspur. Ajax zou dus vermoedelijk minstens quitte spelen op die transfer, mocht die tot stand zou zijn gekomen.

Of Bergwijn openstond voor een vertrek naar Der Rekordmeister vindt de spelersmakelaar lastig in te schatten. "Omdat Bayern niet concreet kon doorpakken, hebben we het er niet echt over gehad."

Ook de interesse van Al-Ettifaq in de aanvoerder van Ajax wordt bevestigd door Van Kooperen. Bergwijn stond niet onwelwillend tegenover een vertrek naar Saudi-Arabië, vertelt hij. "Ik denk niet dat dat de juiste stap was geweest en daarom speelt hij nog bij Ajax."

Edson Álvarez


Bergwijn was overigens niet de enige waar Ajax flink voor had kunnen cashen vlak voor het sluiten van de transferwindow. Edson Álvarez, tevens een speler wiens belangen worden behartigd door het agentschap van Van Kooperen, werd een jaar eerder ook op het laatste moment benaderd door Chelsea.

Chelsea meldde zich drie dagen voor het sluiten van de transferwindow in Amsterdam. "Chelsea wilde ver gaan. Ze wilden er alles aan doen om hem te halen, alleen Ajax had geen vervanger klaarstaan."

Chelsea was bereid om zestig miljoen euro neer te tellen voor Álvarez, onthult de spelersmakelaar. "Edson zag zijn vrienden de club wel verlaten, maar hij mocht niet. Hij was de duurste Mexicaanse speler uit de geschiedenis geworden, dus daar had hij het wel lastig mee."

Uiteindelijk maakte Álvarez in de zomer de overstap naar West Ham United. Die transfer leverde de Amsterdammers uiteindelijk een slordige 38 miljoen euro op. 22 miljoen euro minder dan hij een jaar eerder had opgeleverd.

Meer nieuws

Bosz slaat Babadi over bij PSV en verrast met namen op middenveld
7
Kwakman ziet grote verandering bij Ajax: 'Hij is een verademing, vol vertrouwen'
3
Scheidsrechtersrapport onthult voor welke 5 woorden Bellingham rood kreeg
32
De Mos vol ongeloof na aanhoren Slot: 'Feyenoord heeft 2 zware duels gehad'
16
VZ Weekend Quiz: Welke Eerste Divisie-club bereikte als laatste de bekerfinale?
3
Van 't Schip laat Gaaei buiten selectie Ajax: 'Hij zit er helemaal doorheen'
18

Meer sportnieuws

Kan er maar één zijn! ????
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties