Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Bergwijn wekt verbazing met interview: 'Zou hij dit vanavond ook nog vinden?'

Laatste update:

"Zwaarbevochten", reageert Bergwijn als hem gevraagd wordt hoe hij de 2-3 overwinning van Ajax zou omschrijven. "Het was een moeilijke wedstrijd. Dat is laatste jaren wel gebleken hier (in de Adelaarshorst, red.), dus extra lekker dat je hem wint."

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Voetbalzone.nl (@instavoetbalzone)

"Ze zijn strijdlustig, hebben de fans erachter en het veld wilde ook niet meewerken vandaag", somt de aanvoerder de redenen op waarom Ajax het de laatste jaren zo lastig heeft in Deventer.

"Ik zei net tegen de jongens: het is weer eens wat anders dan het mooie voetbal dat we altijd willen laten zien." Op de vraag of Ajax ook gelukkig is geweest met de zege, antwoordt Bergwijn ontkennend.

"Ik vind hem wel verdiend, eerlijk gezegd", reageert hij. "Zij kregen ook kansen, zeker, maar wij ook. Ik denk dat als je het op het eind wat beter uitspeelt, dat je wel met wat ruimere cijfers kan winnen."

"Ik denk dat we bij vlagen wel goed voetbal hebben laten zien en de controle gehad, maar die tegendoelpunten moeten er gewoon uit. We krijgen te veel tegentreffers, dat kan nog veel beter."

Reactie bij ESPN
Bij ESPN heerst er grote verbazing over de uitspraken van Bergwijn. "Denkt hij vanavond, als hij de samenvatting heeft teruggekeken, ook nog dat de zege van Ajax verdiend was?", vraagt presentator Cristian Willaert aan analist Marciano Vink.

Vink begint eerst te lachen, waarna hij een kanttekening plaatst. "Laten wij zo zeggen dat als je een overwinning behaalt, dat je ook dingen goed hebt gedaan. Kenneth Taylor met die bal op de paal, gaat die erin dan is het 3-1 en loopt de wedstrijd weer anders."

"Uiteindelijk moet je hard vechten en werken om in ieder geval met een gelijkspel naar huis te gaan. Misschien is het je gegund, of zijn de goden je goed gezind. Maar verdiend? Nee, dat was het niet."

Meer nieuws

Bizarre situatie op EK: twee landen kunnen met salonremise naar volgende ronde
11
Theo Janssen legt uit waarom Joey Veerman in het Nederlands elftal faalt
26
Nederlandse analytici wijzen massaal andere zondebok dan Joey Veerman aan
85
Bizarre uitspraak van Ronald de Boer over Veerman gaat viral na vroege wissel
82
Rapport Oranje: Veerman met afstand slechtste bij Oranje op rampzalige avond
152
Grensrechter zakt door extreme hitte in elkaar in Copa América-duel Peru-Canada
5

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties