Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Bergwijn wil vanwege toptransfer niet in actie komen

Laatste update:

Bergwijn ontbreekt volgens De Telegraaf in de wedstrijdselectie voor de wedstrijd die om 16.45 uur begint in het Philips Stadion. Hij moet bij Tottenham Hotspur het gemis van Harry Kane en het ophanden zijnde vertrek van Christian Eriksen compenseren. Bergwijn heeft een contract tot medio 2023 in Eindhoven, waardoor alle geïnteresseerde clubs met een aanzienlijke transfersom over de brug moeten komen. Eerder deze week meldde transfermarktexpert Gianluca Di Marzio nog dat een andere Engelse club, Leicester City, hengelt naar Bergwijn.

Journalist Rik Elfrink van het Eindhovens Dagblad kreeg zondagochtend van PSV te horen dat er met geen enkele club een volledig akkoord is over een transfer van Bergwijn. De negenvoudig international van Oranje wordt al jaren in verband gebracht met grote buitenlandse clubs. Afgelopen zomer was Sevilla concreet in de markt voor de buitenspeler, maar de club uit LaLiga wilde niet voldoen aan de vraagprijs van PSV. Vervolgens verlengde Bergwijn in augustus zijn contract in Eindhoven.

De jonge aanvaller, 22 jaar, maakt mede door een aantal blessures een wisselvallig seizoen door. Daarnaast lijkt PSV geen kans meer te maken op de landstitel, nu de achterstand op koploper Ajax is opgelopen tot twaalf punten. Het elftal van interim-trainer Ernest Faber werd vroegtijdig uitgeschakeld in de Europa League en tot overmaat van ramp verloor PSV donderdag in de achtste finale van de TOTO KNVB Beker met 2-0 van NAC Breda.

-

Meer nieuws

Oranje-tegenstander Oostenrijk moet na Alaba volgende sleutelspeler missen op EK
0
Miskoop van Sven Mislintat heel hard op weg naar de uitgang bij Ajax
31
'Zomeraankoop van Overmars kan jaar later voor veelvoud naar Internazionale'
1
Harde quotes van oud-speler over Van Gaal: 'Liep op menselijk vlak ver achter'
2
Real Madrid mogelijk uren verwijderd van titel na schitterende goal Brahim Díaz
19
Bayern verliest Bundesliga-topper en beleeft slechte generale voor Real Madrid
13

Meer sportnieuws

PSV nu ?? Ajax 2018/2019 ??
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties