Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Berichtgeving Fabrizio Romano ontkracht: 'Hij wil nog altijd door bij Ajax'

Laatste update:

Fabrizio Romano meldde woensdagavond dat Misehouy een nieuw contractvoorstel van Ajax heeft afgewezen. De Telegraaf meldde daarvoor al dat de Amsterdammer niet zou hebben gereageerd op de aanbieding. Volgens Ajax Showtime spreken meerdere bronnen deze berichtgeving tegen.

"Misehouy wil namelijk nog altijd door bij Ajax", aldus Ajax Showtime. "De creatieveling wil zich dolgraag laten zien in het eerste elftal en hoopt de kans daartoe te krijgen. Als Ajax hem die kans geeft, lijkt een akkoord over een nieuw contract een formaliteit." Het contract van Misehouy loopt komende zomer af, waardoor het toptalent sinds 1 januari kan onderhandelen met andere clubs.

Nieuwe zaakwaarnemer
Tot dusver was Guido Albers de zaakwaarnemer van Misehouy, maar vanaf heden is dat Pini Zahavi van HAZ Sport Agency. Dat nieuws wist journalist Mike Verweij van De Telegraaf woensdag te melden. Wat de reden is van deze wissel, is vooralsnog onbekend.

Misehouy heeft zijn debuut voor Ajax 1 nog altijd niet gemaakt, en moet het dus vooral doen met optredens namens Jong Ajax. Tim van Duijn van Voetbal International meldde afgelopen maandag dat Girona namens de City Football Group op de tribune zat bij de Keuken Kampioen Divisie-wedstrijd tegen FC Groningen. Volgens De Telegraaf is ook Manchester City geïnteresseerd in hem.

Dit seizoen staat Misehouy steevast in de basis bij Jong Ajax. Het Nederlands-Ghanese talent kan met zeven goals en drie assists in dertien competitieduels uitstekende statistieken overleggen. Misehouy moest dit seizoen negen wedstrijden missen vanwege een blessure.

In augustus liet Misehouy al eens publiekelijk zijn onvrede blijken over het gebrek aan kansen in Ajax 1. De jongeling zette een post op Instagram met daarbij de tekst: "Ze zeggen dat je geduldig moet zijn, maar wat als de tijd op raakt?" Misehouy verwijderde die post snel daarna weer.

Verwacht jij dat Misehouy bij Ajax blijft?

Meer nieuws

Brobbey begrijpt woeste ploeggenoot op het veld niet: 'Hij praat moeilijk'
29
Sem Steijn onthult waarom Van Nistelrooij naast Maurice Steijn zat: 'Heel gaaf!'
18
Van Hooijdonk: 'Hij is voor alle topclubs een aanwinst! Ik zou hem blind halen'
7
Jans waarschuwt PSV over transfertarget: 'Moet veel meer doen buiten het veld'
1
Steven Bergwijn clasht hard met Mike Verweij van De Telegraaf
66
Van Hanegem: 'Hij is voor mij de beste speler ter wereld op het moment'
11

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties