Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Berlusconi blij met Balotelli: 'Zlatan wordt dagje ouder'

Laatste update:

"Ibra wilde naar ons komen, maar Paris Saint-Germain wilde hem niet laten gaan. Hij hoopte echt dat hij naar Milan kon gaan, maar goed, we hebben Mario Balotelli nu en hij is ook nog jonger. Ibra wordt, net als ik, een dagje ouder", aldus Berlusconi, die er evenmin van baalt dat Geoffrey Kondogbia niet naar i Rossoneri, maar naar rivaal Internazionale is vertrokken.

Milan was akkoord met de Franse middenvelder en AS Monaco over een transfersom van veertig miljoen euro, maar op het laatste moment boden i Nerazzurri meer geld. In het Giuseppe Meazza verdient Kondogbia naar verluidt vierenhalf miljoen per jaar, exclusief bonussen. "Het was wijs om hem voor die cijfers niet te halen. We wilden de helft betalen van wat Inter hem nu betaalt", aldus Berlusconi.

Berlusconi kondigt in het interview tevens aan dat de transactie met Bee Taechaubol eerdaags wordt afgerond. De Thai krijgt voor 485 miljoen euro 48 procent van de aandelen in handen en het geld wordt binnenkort op de investeringsmaatschappij van Berlusconi gestort. "We gaan uit van honderd miljoen extra inkomsten per jaar. Milan moet de finale in de Champions League weer kunnen halen. Voor 30 september moet alles afgerond zijn." Milan staat momenteel op de tiende plaats in de Serie A.

Denk jij dat Zlatan Ibrahimovic nog als speler terugkeert bij AC Milan?

Meer nieuws

Van der Meijde: 'Wat een fantastische speler! Die moet Ajax meteen halen'
4
Kieft openbaart kwetsend bericht dat hij van Marco van Basten kreeg
5
'Antony beledigt Ten Hag in groepschat van Man United met drie woorden'
51
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
38
Manchester United wordt vernederd en gaat keihard onderuit bij Palace
79
Almere City FC baart opzien met post op X: 'CHERYYYYYYYYYYY!'
9

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties