Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Berlusconi uiterst kritisch op Balotelli, Galliani noemt Seedorf 'gek'

Laatste update:

"Ik ga Balotelli vragen of hij wil winnen", zegt de clubeigenaar in La Gazzetta dello Sport. "Als hij 'ja' zegt, dan ga ik hem vertellen dat hij dichter bij het vijandelijke doel moet spelen om te leren hoe je doelpunten moet maken. Hij heeft nog altijd niet geleerd om als een centrumspits te spelen, al heeft hij ongelooflijk veel potentie." De oud-premier is bovendien 'ontevreden' over het spel van Milan.

"We moeten daarom evalueren", vervolgt Berlusconi. "Ik lijd nog meer dan de fans, want ik heb er geld ingestoken. We hebben de meeste prijzen ter wereld gepakt en zijn nu bezig een toekomst op te bouwen. De toekomst van Seedorf? We hakken na het seizoen een knoop door." Berlusconi maakte zich in januari hard voor de terugkeer van de Nederlander, maar hij lijkt zijn oogappel nu te laten vallen.

De president deelde zaterdag immers ook al een sneer uit naar Seedorf en flirtte openlijk met Vincenzo Montella van Fiorentina. Vicevoorzitter Adriano Galliani zou afgelopen weekeinde, in een gesprek met een supporter, hebben geroepen dat Seedorf 'gek' is omdat hij Adel Taarabt in de wedstrijd tegen Atalanta (2-1 verlies) niet had laten starten. "Of ik Seedorf heb beledigd? Ik heb niemand beledigd. Ik gebruikte slechts een uitdrukking", zei Galliani.

Denk jij dat Clarence Seedorf volgend seizoen nog de trainer van AC Milan is?

Meer nieuws

Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
112
Real Madrid schiet worstelende Karim Benzema uit het niets te hulp
7
'Ik vind Mark van Bommel naar Feyenoord wel een spannende gedachte'
2
Dortmund houdt PSG en Mbappé in toom en mag dromen van CL-finale
69
Chris Woerts ziet Ajax 'hele goede keuze maken' op bestuurlijk vlak
13
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
10

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties