Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Pierre van Hooijdonk zet vraagtekens bij leidersrol Cristiano Ronaldo

Laatste update:

"Spelers van Portugal komen in de positie waarin Ronaldo helemaal niet de beste oplossing is", opent Van Hooijdonk zijn analyse in Studio Fußball. "En men zoekt hem dan toch wel. Dat dwingt hij af."

Meer: Gonçalo Ramos gaat hard neer na tackle van beveiliger en loopt hinkend weg | Ronaldo legt met optreden groot beveiligingslek op EK bloot: ‘Verschrikkelijk’

"En waarschijnlijk krijg je ook op je donder, als je het niet doet. Maar je kunt je ook afvragen of hij nog de eerste spits van Portugal moet zijn. Gonçalo Ramos zit daarachter, en die heeft het op het WK in Qatar ook heel goed gedaan", verwijst de analist naar de spits van Paris Saint-Germain.

"Maar er komt een nieuwe coach (Roberto Martínez, red.) en die wil één ding niet: ruzie krijgen met Ronaldo. En die kiest toch voor Ronaldo. En hij maakt altijd wel zijn goaltjes." Ronaldo staat op 130 goals in 208 interlands voor Portugal.

Volgens Van Hooijdonk wordt Ronaldo geforceerd gezocht.

Presentator Sjoerd van Ramshorst haakt in en herinnert Rafael van der Vaart aan zijn uitspraak dat als je Ronaldo meeneemt naar het EK, dat hij ook moet spelen. "Dan moet je gewoon zeggen: 'Blijf thuis'. Als je hem meeneemt, dan moet je hem opstellen. Want hij kan daar niet mee omgaan, met reserve zitten."

Martínez


Van der Vaart is ieder geval niet gecharmeerd van Martínez als bondscoach van Portugal. "Ik heb er niet veel mee. Ik vind het raar dat hij ooit de beste trainer van de wereld was. Het is een OK-trainer, maar niet meer dan dat."

Moet Cristiano Ronaldo eerste spits van Portugal blijven?

Meer nieuws

Turkije verslaat tiental Tsjechië en krijgt op papier gunstige achtste finale
25
Nederland speelt tegen Roemenië en heeft ook daarna in potentie gunstig schema
45
Oranje treft Roemenië na daverende stunt van Georgië tegen Portugal
72
Van Hooijdonk baalt: 'Van Basten richt pijlen al vijf jaar op hem, makkelijk'
35
Zeer ongunstige ontwikkeling voor Nederland in duel Tsjechië - Turkije
80
Rafael van der Vaart moet hotel noodgedwongen en in badjas verlaten
7

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties