Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Beruchte Roemeen vindt dag na definitief pensioen al nieuwe baan

Laatste update:

"Ik ben blij dat Mutu hier vandaag is en ik heb er vertrouwen in dat hij ons met zijn ervaring in het internationale voetbal naar een hogere standaard in de competitie en Europa kan leiden", vertelt hoofdaandeelhouder Ionut Negoita op de website van de club. De voormalig Roemeens international toonde zich eveneens tevreden: "Het is een eer dat Dinamo mij de kans heeft gegeven in zo'n belangrijke rol te debuteren en ik dank meneer Negoita voor deze enorme uitdaging in mijn loopbaan. Ik hoop dat ik dit vertrouwen terug kan betalen met resultaten."

Mutu speelde in het seizoen 1999/2000 voor Dinamo en werd er prompt landskampioen. Hij vertrok daarna naar Italië, waar hij uitkwam voor Internazionale, Verona en Parma. Een periode bij Chelsea liep daarna op een mislukking uit nadat hij positief testte voor cocaïne. De aanvaller keerde terug naar de Serie A en hij speelde nog voor onder andere Juventus en Fiorentina. Het Roemeense ASA Targu Mures was zijn laatste club.

Hé wie hebben we daar? Adrian Mutu stopte in mei als voetballer en gaat nu aan de slag als algemeen directeur bij zijn oude club Dinamo Boekarest. #mutu #dinamo

Een foto die is geplaatst door Voetbalzone (@instavoetbalzone) op


Een mooie stap voor Adrian Mutu?

Meer nieuws

Waarom Liverpool Slot verkiest boven Amorim als opvolger van Klopp
1
Advocaat noemt opvallende naam voor opvolging Slot: 'Hij lijkt me zeer geschikt'
12
VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
26
Jamie Vardy gidst Leicester City naar kampioenschap in Championship
5
Van der Vaart kan grap over Cillessen niet laten na curieus penaltymoment
20
Van der Gijp acht slechts één Feyenoorder goed genoeg voor Liverpool
18

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties