Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Beschamend' optreden maakt de tongen los: 'Hij is een elitespeler onwaardig'

Laatste update:

De cijfers laten niets aan vertwijfeling over. Hazard kwam tegen Cacereño niet tot een goal, assist, doelpoging of geslaagde dribbel. Ook maakte hij geen enkele overtreding of kreeg hij een overtreding mee. Een kleurloos optreden dus, merkten ook de Spaanse media op. Met name over de fysieke gesteldheid van de aanvaller is veel te doen. Op foto's lijkt Hazard de feestdagen goed door te zijn gekomen. Fans vallen over het vermeende overgewicht van de buitenspeler.

"Het niveau en de prestaties van Hazard zijn echt beschamend, hij is een elitespeler onwaardig", twittert Mancuer, een bekende Spaanse YouTuber. Mundo Deportivo stelt dat Hazard 'als een ster naar Madrid kwam en via de achterdeur vertrekt'. "Hazard weigerde zich nadrukkelijk te laten zien in Cáceres. Zo nu en dan kwam hij in het spel voor, maar het was veel te weinig voor een speler als Hazard. Een nieuw jaar, hetzelfde leven voor de Belg", voegt AS daaraan toe.

Marca stelt dat Hazard, die nog een contract heeft tot 2024, een van de uitverkorenen is om komende zomer te vertrekken bij Real. "De oud-speler van Chelsea zal in ieder geval de hoofdrol spelen in een rampzalige operatie voor Madrid, zowel financieel als sportief. Zijn wissel werpt alleen maar nieuwe zwarte wolken over zijn toekomst als speler bij Real." De basisplaats van Hazard kwam niet geheel onverwachts. Carlo Ancelotti had al aangegeven de Belg vaker te zullen inzetten. Het is de vraag of de Italiaan nu al spijt heeft van die woorden.

Meer nieuws

'Verdediger van PEC kan fraaie overstap maken naar LaLiga of Premier League'
0
'Ik weet dat Christian Eriksen nog steeds een fijn gevoel heeft bij Ajax'
7
Luciano Spalletti betrekt 4 legendes om EK-titel met Italië te prolongeren
6
Arsenal wil voorhoede versterken en denkt aan verkopen van man van 50 miljoen
25
VZ Kort: Ajax en Liverpool halen recordbedrag op met benefietwedstrijd
77
Sterkhouder Manchester United twijfelt openlijk over langer verblijf bij de club
16

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties