Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Besiktas haalt routinier met Ajax-verleden als zesde zomerversterking

Laatste update:

Met de Franse mandekker heeft Besiktas er een ervaren pion bij voor het nieuwe seizoen. Escudé speelde in zijn thuisland voor Cannes en Stade Rennes, alvorens hij tweeënhalf seizoen doorbracht bij Ajax. In januari 2006 nam Sevilla hem over en daar zou hij uiteindelijk zesenhalf jaar blijven. In Istanbul sluit hij aan bij Ugur Boral, Mehmet Akgün, Olcay Sahan, Berat Çetinkaya en de Nederlands-Turkse Oguzhan Özyakup.

Dat vijftal werd ook nieuw aangetrokken door Besiktas, dat vorig seizoen buiten het podium in de Süper Lig finishte als vijfde. De laatste landstitel dateert inmiddels van 2008/09. "Ik ben heel blij hier te zijn", laat Escudé weten. "Ik ga mijn best doen voor de club en mijn team."

Meer nieuws

PSG plant afscheidsceremonie voor Kylian Mbappé in dramatisch verlopen week
12
Speler zakt in elkaar en wordt gereanimeerd: finale Achilles Veen-GOES gestaakt
0
Jahanbakhsh: 'Hij is bij Feyenoord als eerst in de gym en vertrekt als laatst'
9
Graham Potter wordt zeker niet de nieuwe trainer van Ajax
77
Sergiño Dest vertrekt uit Eindhoven: PSV licht koopoptie niet
59
Live meepraten in de Europa League: Bayer Leverkusen - AS Roma
22

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties