Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Besiktas haalt uit in derby; Ba maakt eerste veldgoal in twee maanden

Laatste update:

De wijkclub stelde dinsdag voormalig Besiktas-directeur Önder Özen aan als de nieuwe trainer en hij wordt geassisteerd door Mehmet Aurélio, die voor onder meer Besiktas heeft gevoetbald. Zij konden Kasimpasa echter niet aan de eerste thuiszege sinds 13 december helpen. Na drie minuten stond het al 0-1: Mustafa Pektemek kopte van dichtbij raak. Doelman Günay Güvenc voorkwam daarna tot twee keer toe de gelijkmaker van Kasimpasa; hij hield onder anderen Babel van scoren af.

Besiktas was effectiever: Demba Ba omspeelde na 37 minuten de keeper en schoot de 0-2 binnen. Dat was zijn eerste velddoelpunt sinds 15 februari. Kasimpasa ging toch nog met vertrouwen de kleedkamer in, want Tunay Turan scoorde de aansluitingstreffer. Door een prachtige lob van Ramon Motta, een volley van Olcay Sahan en een geplaatste bal van José Sosa werd het na rust echter 1-5 en daar bleef het bij. Kasimpasa eindigde het duel met negen man door rode kaarten voor Baris Basdas en Adem Büyük.

-
Denk jij dat Besiktas kampioen wordt?

Meer nieuws

PSV distantieert zich van beschuldigend statement Noa Lang
24
Joey Kooij duikt op bij Eredivisie-duel: 'Kan toch niet waar zijn?'
12
Vitesse-overname Parry definitief van de baan na uitspraak beroepscommissie
9
Besiktas kan seizoen kleur geven met eerste bekerfinale sinds 2020/21
3
Jeremain Lens kondigt live op televisie het einde van zijn carrière aan
11
Schalke 04 handhaaft zich middels klinkende zege in de 2. Bundesliga
14

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties