Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Besiktas is de houding van NAC beu: soap rond Van Gastel krijgt nieuwe wending

Laatste update:

Giovanni van Bronckhorst staat op het punt om de hoofdtrainer van Besiktas te worden, maar wil het avontuur alleen aangaan als hij Van Gastel kan meenemen. De Turkse topclub doet er daarom alles aan om dat te realiseren. Besiktas wil Gio namelijk op korte termijn presenteren.

"Besiktas zou een bod aan NAC gedaan hebben om het plotselinge vertrek van Van Gastel financieel te compenseren en aan de wensen van de beoogde nieuwe hoofdtrainer te voldoen", schrijft VI. Van Gastel is al akkoord met de Turken en wil de overstap dolgraag maken. De trainer kan zich financieel 'gigantisch' verbeteren.

Van Gastel is echter afhankelijk van NAC, dat hem niet wil laten gaan met het oog op de sportieve ambities van de ploeg in de tweede seizoenshelft. De huidige nummer negen van de Keuken Kampioen Divisie liet daarom dinsdagavond al weten dat het niet bereid is om de trainer te laten vertrekken.

"Onder de huidige omstandigheden kan er geen sprake van zijn dat we onze niet zo lang geleden aangestelde hoofdcoach laten vertrekken", aldus NAC.

"Over onze ambities en de belangrijke rol van Jean-Paul daarin zijn we over en weer heel duidelijk geweest. Daar kan geen enkel misverstand over bestaan. Jean-Paul kan op dit moment niet weg bij ons. Dat hebben we zijn zaakwaarnemer ook laten weten."

Van Bronckhorst en Van Gastel werkten in het verleden jarenlang samen bij Feyenoord en Guangzhou City. Van Gastel zwaait pas sinds eind september de scepter in Breda. De trainer staat na veertien wedstrijden op zeven overwinningen, drie remises en vier nederlagen.

Meer nieuws

De Italiaanse regista die zelfs wandelend alle tegenstanders te snel af was
0
PSV meldt zich opnieuw bij FC Utrecht voor multifunctionele Ryan Flamingo
17
'Diant Ramaj in beeld als reservedoelman bij Europese grootmacht'
7
Sterkhouder Real Madrid raakt geblesseerd: CL-finale en EK komen in gevaar
26
Pak 50x je inzet als Feyenoord zondag wint op bezoek bij NEC!
0
Woedende PSV-fans kondigen massale protestactie aan: 'Dit is schandalig!'
55

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties