Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Besiktas is het helemaal kwijt en wordt afgestraft in de Conference League: 0-5

Laatste update:

Al in de vierde speelminuut kwam Club, waar Bjorn Meijer op de bank zat, op voorsprong. Casper Nielsen kreeg vanaf zeker 25 meter afstand de ruimte om uit te halen en vond de rechterbenedenhoek: 0-1.

De tweede treffer volgde tien minuten later, toen Hugo Vetlesen die diepte werd ingestuurd aan de rechterkant van het veld. De voorzet die volgde belandde voor de voeten bij Igor Thiago, die van dichtbij binnentikte.

In het tweede bedrijf liep de schade voor het kansloze Besiktas nog veel verder op. In het uitverdedigen werd de bal ingeleverd bij Éder Balanta, die Thiago aanspeelde. Laatstgenoemde schoot op overtuigende wijze de 0-3 binnen.

De 0-4 viel binnen zeven minuten na rust. Besiktas verdedigde zeer ongedisciplineerd, waardoor Michal Skoras de vrije man voor het uitkiezen had. Uiteindelijk vond hij Raphaël Onyedika, die met een lage schuiver het vierde doelpunt van Club maakte.

Het slotakkoord werd twintig minuten voor het eindsignaal gespeeld. Andreas Skov Olsen tekende op aangeven van Skoras de 0-5 eindstand aan.

Dankzij de overwinning staat Club Brugge bij het ingaan van de zesde speelronde met dertien punten bovenaan in de poule, terwijl FK Bodø/Glimt tot dusver tien punten verzamelde. Lugano (vier punten) en Besiktas (één punt) zijn uitgeschakeld.

Europa Conference League
Besiktas
0 - 5
Club Brugge

Meer nieuws

Koeman maakt voorlopige EK-selectie van het Nederlands elftal bekend
189
FC Barcelona overleeft reuzenkansen hekkensluiter en wint dankzij Fermín López
17
Tijjani Reijnders besluit uitstekend debuutseizoen met fraaie bekroning
14
Uitblinker Summerville en Piroe helpen wervelend Leeds United aan finaleplaats
10
Gerry Hamstra krijgt jaar na vertrek bij Ajax nieuwe kans in de Eredivisie
0
Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties