Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Besiktas luistert rentree van Ba op met zege en passeert aartsrivalen

Laatste update:

Besiktas maakte met Demba Ba in de ploeg zestien doelpunten in 855 minuten en zonder de Senegalees kwamen De Zwarte Adelaars tot slechts vier treffers in een tijdsbestek van 412 minuten. De spits begon net als Gökhan Töre uit voorzorg op de reservebank en zag hoe hij zijn medespelers ook zonder hem tot scoren kwamen. Cenk Tosun kopte na 25 minuten spelen tegendraads raak, na een afgemeten voorzet van Olcay Sahan. De voorsprong was verdiend, want Besiktas was de bovenliggende partij en probeerde al combinerend tot aanvallen te komen. Na de openingstreffer nam men echter gas terug. Akhisar was daardoor bijna op gelijke hoogte gekomen, maar doelman Tolga Zengin sloeg de bal na een kopbal van Theofanis Gekas net voor de lijn weg.

De bezoekers hadden overigens geluk dat men in de beginfase met elf man mochten blijven staan, want international Bilal Kisa ging hard door op de enkel van Serdar Kurtulus en had absoluut een kaart verdiend. Halverwege de tweede helft kwam Besiktas op 2-0: José Sosa draaide een vrije trap van ver in het doel. Via een prachtige knal van Bilal, die dus eigenlijk niet meer op het veld had mogen staan, kwam Akhisar nog terug tot 2-1, maar een gelijkspel zat er niet in. In de blessuretijd maakte Töre, die net als Ba inviel, er zelfs 3-1 van.

-
'Besiktas speelt het beste voetbal van de Süper Lig'

Meer nieuws

Plottwist: Bayern München krijgt derde afwijzing in zoektocht naar trainer
21
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
10
Malen en Maatsen trekken extra profijt uit Champions League-zege op PSG
6
'Manchester United hangt fors prijskaartje aan opgeleefde Mason Greenwood'
27
In mei nog een buitenlandse wedstrijd bezoeken? Bekijk de ticketshop!
0
Sam Beukema én Joshua Zirkzee kunnen absolute droomtransfers maken
19

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties