Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Besiktas profiteert amper van verrassende misstap Galatasaray

Laatste update:

Besiktas wist in de vorige vier ontmoetingen niet te winnen, maar had een zege nodig in de strijd om de titel. De ploeg van Samet Aybaba begon sterk en had eigenlijk in de hele eerste helft de controle, zonder overigens echt goed te voetballen. Mamadou Niang, Filip Holosko en Olcay Sahan kregen kansen namens de gasten en vijf minuten voor rust kopte Ibrahim Toraman een hoekschop van Manuel Fernandes net naast. Namens Trabzonspor, dat vijf van de laatste zeven wedstrijden verloor, loste enkel Paulo Henrique een dreigend schot.

De bezoekers uit Istanbul kregen in de eerste tien minuten na rust weer tweede goede kansen; Olcay schoot na een snelle counter over links te slap in en Oguzhan Özyakup werd na een knappe rush op het laatste moment afgestopt. Trabzonspor mocht in het tweede bedrijf de bal rondspelen en Besiktas beperkte zich tot counteren. Halverwege de tweede helft, na ruim een uur spelen, kreeg de thuisploeg ook een enorme kans, maar Adrian Mierzejewski schoot van dichtbij over in Avni Aker.

Besiktas toonde niet de gretigheid die eigenlijk wel vereist is voor een kampioenskandidaat, al was Niang tien minuten voor tijd nog wel dicht bij de openingstreffer; doelman Onur Kivrak dook een schot van de Senegalees stijlvol uit de hoek. Beide partijen deden in de slotfase een gooi naar de driepunter, maar uiteindelijk moest iedereen genoegen nemen met een remise. Daar zal vooral Besiktas van balen, want het gat tot Galatasaray is hierdoor verkleind tot slechts vier punten.

-
Wie eindigt hoger dit seizoen?

Meer nieuws

Broers Van de Kerkhof hopen op vertrek PSV'er: 'Kunstgebit mee en wegwezen!'
0
Driessen noemt mogelijke opvolger Slot: 'Te Kloese was gecharmeerd van hem'
1
'De Telegraaf heeft keurig verzoek ingediend bij Ajax voor een gesprek, maar...'
10
Feyenoord moet straf uitzitten tijdens de afscheidswedstrijd van Slot in De Kuip
17
Romano weet het zeker: transfer van Arne Slot naar Liverpool is rond
13
'Dick Schreuder op poleposition voor nieuwe trainer van Feyenoord'
71

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties