Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Besiktas schudt Basaksehir van zich af en slaat gat met concurrentie

Laatste update:

Hoewel het Basaksehir was dat via Danijel Aleksic de eerste kans van de wedstrijd kreeg, kregen de bezoekers al vrij snel de touwtjes in handen. Nadat eerst Vincent Aboubakar een schot rakelings naast de linkerpaal zag verdwijnen, ontbrak het vervolgens ook bij Enzo Crivelli aan fortuin. De spits dribbelde over de rechterflank gevaarlijk naar binnen en kwam zo oog in oog te staan met doelman Ersin Destanoglu, die met zijn voeten redde. Daarmee leken de teams met een gelijke stand te gaan pauzeren, maar op slag van het rustsignaal sloeg Besiktas alsnog toe. Na een mislukte poging van Aboubakar om af te drukken belandde het leer voor de voeten van Cyle Larin, die zijn schot op gelukkige wijze binnen zag vallen via het been van rechtsback Rafael: 0-1.

Voor de neutrale kijker was het schouwspel in het tweede bedrijf beduidend aantrekkelijker. Basaksehir vond in de zeven minuten na rust al de gelijkmaker, toen Deniz Türüç goed voor zijn directe tegenstander kwam en uit een voorzet van Aleksic binnenknikte: 1-1. Na een klein uur spelen dacht Josef zijn ploeg een nieuwe voorsprong te bezorgen, maar diens harde schot vanaf de rand van het zestienmetergebied werd door doelman Volkan Babacan op fraaie wijze uit de kruising getikt. De gewenste voorsprong kreeg Besiktas ruim twintig minuten voor tijd alsnog in handen: Welinton kwam met een loopactie vrij te staan bij de eerste paal, waarna hij uit een hoekschop van Rachid Ghezzal de 1-2 kon binnenkoppen.

Daarmee hadden de bezoekers de zege echter nog niet in handen. Integendeel, want na in de 76ste speelminuut kwam Basaksehir, weliswaar tegen de verhoudingen in, op gelijke hoogte. In een poging uit te verdedigen speelde Welinton de bal via het been van Mehmet Topal voor de voeten van Demba Ba, die niet twijfelde en ter hoogte van de vijfmeterlijn de 2-2 aantekende. Vijf minuten voor het einde van de reguliere speeltijd greep Besiktas de overwinning alsnog. Valentin Rosier bezorgde een voorzet in de zestien, waar Josef een puike aanname in huis had en hij doelman Babacan op koelbloedige wijze verschalkte: 2-3.

-

Meer nieuws

Luis Suárez richt zich met Nederlandse tweet tot Ajax-spits Julian Rijkhoff
0
ESPN steekt de draak met Milan van Dongen en rakelt hilarische video op
1
De EK-selectie van Portugal: dit zijn de spelers die kans maken
7
Keuze van Ajax nadert: nog maar twee trainers in beeld in Amsterdam
22
Winkelmedewerker belandde per ongeluk op selectiefoto PSV: 'Kan niet voetballen'
7
Yankuba Minteh: binnen twee jaar van zandvlaktes naar uitblinken bij Feyenoord
3

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties