Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Besiktas scoort niet tegen verrassing en speelt Fenerbahçe in de kaart

Laatste update:

De club uit de Zwarte Zee-regio hoopte Besiktas voor het eerst sinds februari 2006 te kunnen verslaan, maar zal ook tevreden zijn met een punt. De thuisploeg kreeg immers de betere kansen: een schot van Gökhan Töre werd stijlvol gepakt door Serkan Kirintili en de doelman verrichtte na 35 minuten een wereldredding. Hugo Almeida combineerde met Olcay Sahan en stond oog in oog met de keeper, maar Serkan hield de Portugees van zijn zesde seizoenstreffer af. Rizespor had in de eerste helft minder balbezit, maar zocht wel de aanval op en was erg gevaarlijk in de omschakeling; een schot van Tevfik Köse werd op slag van rust bijvoorbeeld geblokt.

Door de ongeregeldheden bij de derby met Galatasaray mochten er alleen vrouwen en kinderen aanwezig zijn in Atatürk en zij zagen de gasten uit Rize na rust scoren, maar de goal werd vanwege buitenspel afgekeurd. Besiktas slaagde er ook in het tweede bedrijf niet in om de score te openen; Veli Kavlak knalde over en Almeida kreeg in kansrijke positief de bal niet onder controle. Laz Vegaz kreeg nog de grootste kans: een geplaatste bal van Ludovic Sylvestre werd gekeerd door Tolga Zengin. Rizespor verloor dit seizoen pas één keer, terwijl Besiktas nu drie punten minder heeft dan koploper Fenerbahçe.

-
Denk jij dat Besiktas de titel pakt?

Meer nieuws

VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
26
Live meepraten in LaLiga: FC Barcelona - Valencia
31
John van den Brom bereikt akkoord en wordt de nieuwe trainer van Vitesse
12
'PSV laat Lozano alweer vertrekken en neemt genoegen met klein verlies'
30
VI oppert naam als opvolger van Slot die Guardiola's mond deed openvallen
3
Salarisplafond in Premier League maakt eind aan onbeperkt budget van rijke clubs
27

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties