Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Besiktas speelt door prachtknal ex-PSV'er gelijk tegen Roberto Carlos

Laatste update:

Slaven Bilic kon niet beschikken over onder anderen Oguzhan Özyakup, die geschorst was. Zonder de geboren Zaandammer kwamen de Zwarte Adelaars al na vijf minuten op voorsprong: Almeida tikte van dichtbij een strakke voorzet van Ramon Motta binnen. Het was niet de laatste keer dat de defensie van Sivasspor er niet goed uitzag; Besiktas had in de eerste twintig minuten vaker kunnen scoren. Schoten van Almeida en Manuel Fernandes werden bijvoorbeeld geblokt. De bezoekers uit Centraal-Anatolië kregen na twintig minuten een grote kans om langszij te komen, maar John Utaka schoot het leer tegen de kruising. In het tweede kwart lag het tempo lager en waren kansen schaars.

Motta kreeg na 42 minuten nog wel een goede kans, maar zijn inzet werd gekeerd door Korcan Celikay. In de tweede helft ging het gelijk op. De meeste dreiging kwam van de Moedigen: Cicinho knalde rakelings over de kruising en Aatif Chahechouhe punterde recht op de keeper. Twintig minuten voor tijd was Sivas wel trefzeker: Da Costa pegelde de bal van twintig meter in de verre hoek. De bezoekers van Roberto Carlos hadden in de slotfase de zege kunnen grijpen, maar een schot van Chahechouhe werd van de lijn gehaald. Sivasspor pakte na twee verloren wedstrijden weer eens een punt, terwijl Besiktas in de laatste acht duels maar drie keer won.

-
Denk jij dat Sivasspor in de top vijf eindigt?

Meer nieuws

Liveblog huldiging PSV: Guus Meeuwis brengt speciaal kampioensnummer ten gehore
15
De Telegraaf verwacht snelle deal voor Ajax: 'Zijn salaris vormt geen obstakel'
12
Feyenoord haalt ook tweede zoon van oud-Oranje-international naar Varkenoord
0
Een buitenlandse wedstrijd bijwonen? Koop je officiële tickets in de ticketshop!
0
VZ Kort: Peer Koopmeiners heeft laatste wedstrijd voor Almere City gespeeld
77
Test jouw kennis over de Champions League en win maar liefst 25.000 euro!
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties