Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Besiktas-trainer wil zich tegen Ajax niet verschuilen achter volle ziekenboeg

Laatste update:

Welinton Souza, Domagoj Vida, Atiba Hutchinson, Mehmet Topal, Necip Uysal, Rachid Ghezzal, Kevin N'Koudou, Alex Teixeira, Cyle Larin, Javier Montero en Miralem Pjanic ontbreken bij Besiktas tegen Ajax. "We missen heel veel spelers, maar we gaan ons niet verschuilen achter de jongens die er niet zijn. We moeten vol overgave de wedstrijd ingaan en alles geven tot het laatste fluitsignaal", zo wordt Yalçin geciteerd door Fanatik in aanloop naar het duel in de Johan Cruijff ArenA.

De trainer kreeg ook goed nieuws op weg naar de wedstrijd van dinsdagavond, daar de twijfelgevallen Michy Batshuayi, Oguzhan Özyakup en Salih Uçan inzetbaar zijn. "Wanneer we met z'n allen negentig minuten de strijd aangaan tegen Ajax dan ben ik ervan overtuigd dat we niet met lege handen terugkeren vanuit Nederland", aldus de trainer. Besiktas begon de groepsfase van de Champions League met een 1-2 thuisnederlaag tegen Borussia Dortmund. Ajax begon met een 1-5 zege op Sporting Portugal.

In aanloop naar de wedstrijd tegen Besiktas tankte Ajax zaterdagavond vertrouwen tegen FC Groningen. Voor eigen publiek was het team van trainer Erik ten Hag met 3-0 te sterk voor de ploeg van Danny Buijs door doelpunten van Edson Álvarez, Antony en Noussair Mazraoui. Besiktas verloor een dag eerder met 2-1 van Altay, de huidige nummer twee van de Turkse Süper Lig.

-

Meer nieuws

Ajax op hoofdlijnen akkoord met nieuwe trainer Francesco Farioli
5
Broer van Brobbey speelde onder Ajax-doelwit Farioli: 'Hij is echt goed'
9
Te Kloese kan streep zetten door mogelijke trainer Feyenoord: 'Neig naar nee'
10
VZ Kort: Blessure Nathan Aké lijkt mee te vallen; meevaller voor Koeman
77
Hoe Feyenoord-target Schreuder Spanje in extase bracht met 'Dicki-taka-voetbal'
5
Reddingsplan van Vitesse op losse schroeven door GelreDome
52

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties