Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Besiktas vergroot spanning in zinderende titelstrijd ondanks vroege rode kaart

Laatste update:

Gele kaarten in minuut 15 en 21 werden N'Sakala fataal. Zijn eerste was het gevolg van het neerhalen van Levan Shengelia; zijn tweede van een onbesuisde en onnodige tackle op Marko Jevtovic, die de bal terugspeelde naar zijn eigen keeper en op zijn voet werd geraakt. Sinds Domagoj Vida, die na vijf minuten werd weggestuurd tegen Gaziantep in het seizoen 2014/15, kreeg een speler van Besiktas niet meer zo vroeg in de wedstrijd een rode kaart. Met een man minder raakte de wedstrijd in evenwicht en deden beide ploegen weinig voor elkaar onder.

Het aantal kansen was schaars in de eerste helft: in de elfde minuut kopte Vincent Aboubakar naast uit een corner en zeven minuten voor de pauze was Josef de Souza niet doeltreffend met een schot vanbuiten het strafschopgebied. Kort na de onderbreking meldde Konyaspor zich via Jesse Sekidika, die werd weggestuurd en vanaf circa achttien meter naast schoot. Konyaspor vuurde in de hele eerste helft geen enkele doelpoging af en dat was voor het eerst sinds een duel met Sivasspor in november 2019. Ook in de tweede helft waren de meeste doelpogingen van Besiktas.

Zo kopte de vrijstaande Welinton bij de tweede paal naast uit een vrije trap van Rachid Ghezzal en was Cyle Larin niet gelukkig in de afronding na voorbereidend werk van Necip Uysal. Uiteindelijk wist Besiktas de wedstrijd toch naar zich toe te trekken. Na een overtreding op Ghezzal hanteerde arbiter Halis Özkahya de voordeelregel, waardoor Besiktas de aanval voortzette en de opgestoomde rechtsback Rosier raak schoot in de korte hoek op aangeven van invaller Atiba Hutchinson. Vrijwel meteen daarna trof Georges-Kevin N'Koudou de paal bij een poging de wedstrijd definitief te beslissen, dus bleef het bij 1-0.

-
Wie wordt dit seizoen kampioen van Turkije?

Meer nieuws

Van Hooijdonk en Perez worden het niet eens over positie Frimpong in Oranje
7
Kees Kwakman voorziet 'zeer groot probleem' tijdens finale Conference League
5
Fiorentina schiet zich in minuut 90+1 langs dapper tiental van Club Brugge
4
Olympiacos zorgt voor grote stunt bij Villa en mag hopen op finale in eigen land
18
Bayer Leverkusen kan finale ruiken na dramatische fout van uitgefloten Karsdorp
54
Marseille en Atalanta maken na zeer vermakelijk duel nog volop kans op finale
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties