Besiktas verliest cruciale topper; Elia heeft opnieuw geen geluk met VAR

Medipol Basaksehir - Besiktas 1-0
De eerste kans van de wedstrijd was voor Besiktas: Lens was zijn bewaker kwijt en mikte in kansrijke positie wild over. Even later leek Basaksehir op 1-0 te komen toen Elia scoorde, maar die treffer werd door de VAR afgekeurd vanwege buitenspel voor Edin Visca. Na achttien minuten was het alsnog raak: Alexandru Epureanu volleerde raak uit een hoekschop. Onder anderen Babel en Pepe kregen in de tweede helft mogelijkheden om Besiktas aan een punt te helpen, maar het bleef in het Fatih Terim Stadion 1-0.

Kasimpasa - Antalyaspor 1-2
Antalyaspor boekte eerder op de zaterdag een overwinning op directe concurrent Kasimpasa en staat nu met twintig punten op een gedeelde tweede plaats in de Süper Lig. Het team van Bülent Korkmaz kwam na twintig minuten op achterstand door toedoen van Veysel Sari, maar vlak voor rust werd het gelijk. Diego Angelo schoot na een indirect genomen vrije trap raak en zeven minuten voor tijd besliste Souleymane Doukara een strafschop voor de 1-2.