Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Wijnaldum legt uit waarom zijn invalbeurt bij EK-duel Nederland - Polen niet slaagde

Laatste update:

Mede door de vele blessures op het middenveld schoof Wijnaldum de afgelopen tijd op in de pikorde van het Nederlands elftal. De routinier van Al-Ettifaq viel in de 62ste minuut in voor Joey Veerman.

Wijnaldum kwam op de nummer 10-positie terecht, maar kwam nauwelijks in het stuk voor. In totaal had hij slechts zes balcontacten.

Wijnaldum verklaart zijn moeizame invalbeurt. "De trainer zei dat ik eigenlijk niet zoveel aan de bal moest komen, meer achter hun middenveld moest komen, tussen het middenveld en de verdediging, om daar de bal te ontvangen. Maar ik werd niet echt gevonden", lacht Wijnaldum.

Wijnaldum lijkt de publieke opinie niet mee te hebben. Er klonk veel kritiek op zijn oproep voor het EK, maar zelf maakt de ex-PSV'er zich er niet druk om. "Iedereen heeft zijn mening. Ik maak me daar niet druk om. Persoonlijk is het lekker dat we de wedstrijd nog over de streep trekken, maar echt niet alleen voor mij, omdat ik op dat moment speel."

Wout Weghorst maakte als invaller het verschil. "Sinds hij in het betaalde voetbal zit, kan hij kansen afmaken", zegt Wijnaldum. "En dat is hij blijven doen, ook ditmaal stond hij weer op de goede plek. Hij is héél erg bezeten en dat is goed voor ons. Hij neemt ons ook mee in zijn bezetenheid. Op trainingen tijdens kleine partijtjes, rondo's en meer: alles waarbij hij kan winnen, geeft hij honderd procent."

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste voetbalnieuws? Word nu lid van het Voetbalzone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

Grensrechter zakt door extreme hitte in elkaar in Copa América-duel Peru-Canada
0
Lautaro Martínez schiet Argentinië vlak voor tijd naar kwartfinale Copa América
0
Van Basten: 'Die jongen is de beste van het veld, maar ik kende hem niet'
27
Nog slechts twee toplanden over als mogelijke tegenstander van Nederland
59
Koeman wijst hoofdschuldigen aan na Nederland - Oostenrijk: 'Als kip zonder kop'
69
Rapport Oranje: Veerman met afstand slechtste bij Oranje op rampzalige avond
140

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties