Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Besiktas wint na krankzinnige rode kaart vanwege smartphone

Laatste update:

Vroeg in de wedstrijd werd Besiktas gered door doelman Ersin Destanoglu, die een knappe reactie in huis had op een volley van Max Gradel. In de achttiende minuut greep Besiktas zelf de leiding. Een voorzet vanaf de rechterflank van Rachid Ghezzal werd binnengekopt door Güven Yalcin: 1-0. Sivasspor maakte direct fel bezwaar tegen het doelpunt, omdat de bal in de aanloop buiten de lijnen zou zijn geweest, toen Valentin Rosier aan zijlijn een hakbal gaf. De VAR besloot na minutenlang beraad om de treffer toe te kennen, hoewel de bal op de beelden in zijn geheel over de zijlijn lijkt te zijn geweest.

Deze scheidsrechter in Turkije wordt geconfronteerd met een telefoon en trekt rood! ??????

Geplaatst door voetbalzone op Maandag 28 december 2020

Sivasspor had na een half uur spelen op gelijke hoogte kunnen komen, maar Mustafa Yatabare mikte zijn kopbal op de paal. Toen scheidsrechter Arda Kardesler na ruim 45 minuten voor de rust floot, werd hij opnieuw bedolven onder protest vanuit Sivasspor. Arslan pakte zijn telefoon erbij om de scheidsrechter met een screenshot duidelijk te maken dat de bal wel degelijk over de lijn is geweest bij de treffer van Yalcin. Arslan maakte zoveel misbaar dat Kardesler hem twee keer achter elkaar geel gaf vanwege aanmerkingen op de leiding.

Daardoor moest Sivasspor de tweede helft in met een man minder. In ondertal was Yasin Öztekin namens de bezoekers dichtbij de gelijkmaker, maar verdediger Welinton greep op het laatste moment in. In de 84ste minuut wist Besiktas de wedstrijd op de counter in het slot te gooien. Cyle Larin brak door na een goede steekpass vanaf eigen helft door Dorukhan Toköz. De ingevallen spits passeerde doelman Mamadou Samassa vanbinnen de zestien met een schot in de korte hoek: 2-0. In blessuretijd deelde invaller Özyakup mee in de feestvreugde, door met een geplaatst schot vanaf de rand van de zestien te scoren: 3-0.

Meer nieuws

Liveblog huldiging PSV: Guus Meeuwis brengt speciaal kampioensnummer ten gehore
14
De Telegraaf verwacht snelle deal voor Ajax: 'Zijn salaris vormt geen obstakel'
12
Feyenoord haalt ook tweede zoon van oud-Oranje-international naar Varkenoord
0
Een buitenlandse wedstrijd bijwonen? Koop je officiële tickets in de ticketshop!
0
VZ Kort: Peer Koopmeiners heeft laatste wedstrijd voor Almere City gespeeld
77
Test jouw kennis over de Champions League en win maar liefst 25.000 euro!
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties