Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Besiktas zegeviert in knollentuin en wacht op aanvallende versterking

Laatste update:

De 23-jarige Turkse aanvaller zorgde vlak voor rust voor de enige treffer in de wedstrijd door een voorzet van Gökhan Töre in de verre hoek te koppen. Besiktas kon geen beroep doen op de geblesseerde Demba Ba en de ziekenboeg stroomde zaterdag nog wat voller, want op het knollenveld van de Mersin Arena raakte Veli Kavlak al in het eerste halfuur geblesseerd. Bij Mersin moest Oktay Delibalta noodgedwongen worden gewisseld.

Beide partijen hadden grote moeite om aanvallen op te zetten op de slechte grasmat, al kreeg Mersin op slag van rust nog wel een goede kans: een vrije trap van Márkó Futács ging rakelings naast. Na rust was het voetbal niet veel beter. Cenk en Kerim Frei kregen nog wel goede kansen op de 0-2, terwijl Cenk Gönen aan de overzijde ook nog eenmaal handelend moest optreden. Het bleef bij 0-1 en de supporters van Besiktas zullen het nieuws de komende dagen in de gaten moeten blijven houden.

Kort voor de wedstrijd tegen Mersin kondigde het bestuur van de topclub uit Istanbul namelijk aan dat men een akkoord heeft bereikt met Bryan Ruiz van Fulham, Hatem Ben Arfa van Newcastle United en José Sosa van Metalist Kharkiv. Trainer Slaven Bilic dient zondag te beslissen wie hij van dit drietal aan zijn selectie wil toevoegen. De 28-jarige Nigeriaan Michael Eneramo ruilt Besiktas waarschijnlijk in voor Gençlerbirligi.


-
Zie jij Besiktas momenteel als een titelkandidaat?

Meer nieuws

De EK-selectie van Italië: dit zijn de spelers die kans maken
1
Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
91
Sneijder loopt helemaal leeg: 'Real-onwaardig, hij kan echt niet op dit niveau'
10
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
5
Ipswich Town met één been in de Premier League na overwinning op Coventry City
6
Bayern en Real houden elkaar in evenwicht in heerlijk voetbalgevecht
125

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties